Anasayfa /  Foto Galeri

Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu...!

Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu...! - Sayfa 1

Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu...!

Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu...! - Sayfa 2

ANKARA'nın Polatlı ilçesinde 5 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ile ilgili kahreden haber geldi. Katil zanlısı olarak tutuklanan komşuları Uğur K.'nın üzerindeki kan lekesi Eylül'ün ailesi ile uyuştu. Zanlının evinde arama yapılıyor.

Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu...! - Sayfa 3

İÇİŞLERİ Bakanlığı, Türkiye genelinde kaybolan çocuklarla ilgili yazılı açıklamasında 5 gün önce Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara olayının aydınlatıldığını duyurmuştu. Kayıp minik Eylül'den maalesef kötü haber geldi. Eylül'ü kaçırdığından şüphelenilerek tutuklanan zanlının üzerindeki kan lekesi minik Eylül'ün ailesinden alınan DNA ve saç örnekleriyle bire bir uyuştuğu anlaşıldı. Zanlının evinde ve bahçesinde inceleme yapması için ceset arama köpeği getirildi. Bahçede ve evde arama yapılıyor....

Kayıp Eylül'den kahreden haberler var! Meğer komşusu...! - Sayfa 4

İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Ankara’nın Polatlı ilçesinde kaybolan Eylül Yağlıkara olayı aydınlatılmıştır" denilmiş ancak bir ayrıntı verilmemişti. Kayıp Eylül Yağlıkara'nın babası İbrahim Yağlıkara, bakanlığın açıklamasından sonra yaptığı açıklamada, "Şu an bir bilgi yok. Haber gelse ilk önce bana gelir. Binbaşı bizzat 'Ben kendim bilgilendireceğim seni' dedi. Böyle bir şey yok şu an" demişti.