Anasayfa /  Medya

Kayıp Ecrin bebek bulundu mu? 13 Mayıs Müge Anlı son dakika canlı yayında neler oluyor?

“Müge Anlı’daki kayıp Ecrin bebek bulundu mu?” sorusu araştırılıyor. 13 Mayıs Müge Anlı canlı yayınında neler oluyor? ATV’de yayınlanan programda ele alınan konular izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde en merak edilen konu Samsun’da kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin’in bulunup bulunmadığı oldu.

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2019 11:14

“Müge Anlı’daki kayıp Ecrin bebek bulundu mu?” sorusu araştırılıyor. 13 Mayıs Müge Anlı canlı yayınında neler oluyor? ATV’de yayınlanan programda ele alınan konular izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde en merak edilen konu Samsun’da kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin’in bulunup bulunmadığı oldu. 10 Mayıs Cuma günü Ecrin’in amcası canlı yayına çıktı. Müge Anlı aile içerisindeki akraba ilişkisini ele aldı. Ecrin'in annesinin şu anda eşinin yeğeni ile evli olduğunu söyledi. Konu ile ilgili güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilir ve detaylı açıklamaları öğrenebilirsiniz.

Müge Anlı canlı izle 13 Mayıs! Başarılı sunucu Müge Anlı'nın sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde 1,5 yaşındaki Ecrin'i arama çalışmaları sürüyor. 13 Mayıs 2019 tarihli Müge Anlı canlı yayınını izlemek isteyenler de internette ATV'yi canlı izlemenin yollarını araştırıyor. 5 gündür kayıp olan Ecrin'in başına ne geldiği ve tüm detaylar haberimizde... Müge Anlı canlı izle 13 Mayıs! ATV canlı yayın!

ATV MÜGE ANLI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Kayıp Ecrin’in bulunup bulunmadığı ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Müge Anlı son dakika canlı yayında neler oluyor? ATV’de yayınlanan programda son günlerde en merak edilen konu Samsun’daki kayıp olayı oldu. İlçe merkezine bağlı Alancık Mahallesi’nde öğle saatlerinde evin önünde oynayan Ecrin Kurnaz’ın bir süre sonra kaybolduğunu fark eden dedesi Nuri Kurnaz, durumu jandarmaya haber vermişti. Aile daha sonra Müge Anlı’nın programına çıktı. 10 Mayıs Cuma günü Ecrin’in amcası canlı yayına çıktı. Müge Anlı aile içerisindeki akraba ilişkisini ele aldı. Ecrin'in annesinin şu anda eşinin yeğeni ile evli olduğunu söyledi.

MÜGE ANLI 10 MAYIS’TA NELER OLUYOR?

Müge Anlı 10 Mayıs’ta da Ecrin’i aramaya devam etti. Ecrin’in amcası canlı yayına çıktı. Müge Anlı aile içerisindeki akraba ilişkisini ele aldı. Ecrin'in annesinin şu anda eşinin yeğeni ile evli olduğunu söyledi. Bu olayla alakalı bir kaçırılma olup olmadığını sorguladı. İbrahim Bey'in önceden yayınladığı bir mesajı söyledi ve çocuğu alcağını neden söylediğini sordu. İbrahim Bey, "Öyle bir düşüncem vardı ama sonra çocuğa iyi baktıklarını görünce vazgeçtim." dedi.

Daha sonra Samsun ile canlı bağlantı yapıldı. Deniz'in (Ecrin'in üvey babası) kardeşine çocuğu görüp görmediğini sordu. Ardından Anlı, "Dayına bu ilişkiye söyleyen kişi senmişsin. Kardeşine kızarak böyle bir şey yapmışsın. " dedi. Deniz'in kardeşi, "Abime kızarak o çocuğa bir şey yapmam ben. O zaman bir cahillik yaptım." dedi.

KAYIP ECRİN BULUNDU MU?

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde ailesinin dünden beri haber alamadığı 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmaları sürüyor.

Kayıp çocuğu bulmak için helikopter ve drone ile havadan; jandarma, AFAD ve vatandaşlar tarafından karadan arama çalışması sürdürülüyor. Arama çalışmasına İlçe Kaymakamı Kudret Kurnaz ve İlçe Jandarma komutanı Muharrem Davulcu da katılıyor.

İlçe merkezine bağlı Alancık Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde evin önünde oynayan Ecrin Kurnaz’ın bir süre sonra kaybolduğunu fark eden dedesi Nuri Kurnaz, durumu jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri ev ve çevresinde arama ve incelemelerde bulundu.

Yapılan aramalardan sonuç alınamayınca AFAD ekiplerinden yardım istedi. Kayıp çocuğun bulunması için bölgede AFAD ve jandarma ekiplerince arama çalışması başlatıldı. Ancak arama çalışmalarından sonuç elde edilemedi. Havanın kararması ve yoğun yağış nedeniyle güç şartlarda süren arama çalışmalarının bölgeye getirilecek özel dedekör köpekler eşliğinde sürdürüleceği belirtildi.


Yorumlar