Anasayfa /  Foto Galeri

Kaybolan Müslüme'den Acı haber: Cansız bedeni bulundu

MERSİN Gülnar ilçesinde kayıp olan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'dan kötü haber geldi. Arama çalışmalarının 10. gününde Müslüme'nin cesedi bakın nerede bulundu...

Kaybolan Müslüme'den Acı haber: Cansız bedeni bulundu - Sayfa 1

MERSİN'in Gülnar ilçesinde, 10 Kasım'da, ailesi çadır kurduğu sırada ortadan kaybolan Müslüme Yağal'ı arama çalışmaları, 10'uncu günde de sürerken acı haber geldi. Yörük kızı Müslüme'nin cesedi, ailenin bir önceki konak yerine yakın yerde bulundu. Küçük kızın 3-4 gün önce ölmüş olduğu düşünülüyor. 

Kaybolan Müslüme'den Acı haber: Cansız bedeni bulundu - Sayfa 2

10 Kasım'da kaybolan Müslüme Yağal'ı bulmak için Mersin ayağa kalkmıştı. MHP lideri Devlet Bahçeli de Ülkü ocaklarını aramalara yönlendirmişti. Umutla aranan küçük yörük kızını bulmak için dağ taş arandı. Bugün küçük kızdan umutları söndüren haber geldi. 

Kaybolan Müslüme'den Acı haber: Cansız bedeni bulundu - Sayfa 3

Müslüme'nin cesedi bugün bulundu

Küçük yörük kızı Müslüme'nin cenazesi ailesinin konakladığı yere 7 km uzaklıktaki Karağağaç mevkiinde bir dağ tepesinde bulundu. Küçük kızın cesedini bir köylü buldu. Cesedin bulunduğu yer daha önce bakılan yerlerden biri değil. 

Kaybolan Müslüme'den Acı haber: Cansız bedeni bulundu - Sayfa 4

Cesedin bulunduğu yer küçük Müslüme'nin yürüyerek gitmesinin imkansız olduğu bir nokta. Aile henüz Müslüme'nin cesedini tespit etmedi. Ancak bölgede başka kayıp olmadığı için cesedin Müslüme'ye ait olduğu düşünülüyor.