Anasayfa /  Foto Galeri

Kavgayı izlerken canından oluyordu! Şişli'de dehşet anları kamerada

Şişli’de parkta kalabalık bir grup kavga ettiği esnada ateşlenen bir silahtan çıkan kurşun, olayı izleyen 59 yaşındaki Türkhan Türel'e isabet etti. Ağır yaralanan adam, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, dehşet anları kameraya yansıdı

Kavgayı izlerken canından oluyordu! Şişli'de dehşet anları kamerada - Sayfa 1

Olay sırasında yoldan geçen anne babanın çocuklarının üzerine yatarak kurşunlardan korumaya çalıştığı görüldü. Şişli polisinin gözaltına aldığı yaşı küçük 8 şüpheli ise adli makamlarca serbest bırakıldı. 

Kavgayı izlerken canından oluyordu! Şişli'de dehşet anları kamerada - Sayfa 2

Olay, önceki gün saat 22.30 sıralarında Şişli Halil Rıfat Paşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde kalabalık bir grup Taşkızak Parkı içerisinde henüz bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine çevredeki vatandaşların polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Kavgayı izlerken canından oluyordu! Şişli'de dehşet anları kamerada - Sayfa 3

Kavgaya karışan bir kişinin bıçakla, kavgayı izleyen bir kişinin de silahla yaralandığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Kavgayı izlerken canından oluyordu! Şişli'de dehşet anları kamerada - Sayfa 4

Kavgayı izlerken vurulup ağır yaralandı 
Kısa sürede olay yerine gelen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı motorize yunus ekipleri, kavgayı dağıttı. O esnada polisi gören ve birinin elinde silah olan 4 şahıs kaçmaya başladı.