Anasayfa /  Foto Galeri

Katliam gibi kazada ortalık savaş alanına döndü: 4 ölü, biri ağır 5 yaralı! video

Katliam gibi kazada ortalık savaş alanına döndü! Orhangazi-İznik Karayolunda otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle karayolu trafiğe kapandı.

Katliam gibi kazada ortalık savaş alanına döndü: 4 ölü, biri ağır 5 yaralı! video - Sayfa 1

Katliam gibi kazada ortalık savaş alanına döndü!

Orhangazi-İznik Karayolunda otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle karayolu trafiğe kapandı.

Katliam gibi kazada ortalık savaş alanına döndü: 4 ölü, biri ağır 5 yaralı! video - Sayfa 2

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, kazada hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

Katliam gibi kazada ortalık savaş alanına döndü: 4 ölü, biri ağır 5 yaralı! video - Sayfa 3

Kaza, 17.30 sıralarında Orhangazi-İznik Karayolunda, Orhangazi’ye bağlı Keramet Mahallesi Kavşağı yakınlarında meydana geldi.

Katliam gibi kazada ortalık savaş alanına döndü: 4 ölü, biri ağır 5 yaralı! video - Sayfa 4

Alınan bilgilere göre, Orhangazi’den İznik istikametine doğru gitmekte olan Özer Ulutaş (55) idaresindeki 16 BGU 11 plakalı hafif ticari araç Keramet Kavşağı yakınlarında İznik istikametinden gelip Orhangazi istikametine doğru gitmekte olan Ömer Çimen idaresindeki 16 BN 680 plakalı otomobil ile çarpıştı.