Anasayfa /  Foto Galeri

Katil Cüneyt Akyol gazetecilerin sorusuna şoke edici cevap verdi

4,5 aydır kayıp olan Merve Nur Polat öldürülüp paketlenmiş ve kuryeyle yollanmıştı. Katil Cüneyt Akyol gazetecilerin, "Mervenur'u neden öldürdün?" sorusuna verdiği pişkin yanıt şok etti.

Katil Cüneyt Akyol gazetecilerin sorusuna şoke edici cevap verdi - Sayfa 1

Antalya'da, geçen yıl 19 Ekim günü arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldıktan sonra kendisinden uzun süre haber alınamayan 1 çocuk annesi Mervenur Polat'ın, geçen pazar günü Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında folyoya sarılı cesedi bulundu. Katil zanlısı olarak 'tecavüz edip öldürdü' suçlaması yöneltilen Cüneyt Akyol gözaltına alınmıştı. Cüneyt Akyol cinayeti nasıl işlediğini itiraf ederken Mervenur Polat'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından ailesine teslim edildi.

Katil Cüneyt Akyol gazetecilerin sorusuna şoke edici cevap verdi - Sayfa 2

Adli Tıp Kurumu morguna gelen Kenan Polat, kız kardeşinin cenazesini güçlükle teşhis etti. Mervenur 10 kişinin katıldığı bir cenaze töreni ile toprağa verilirken, katilinin itirafları da ortaya çıktı.

Katil Cüneyt Akyol gazetecilerin sorusuna şoke edici cevap verdi - Sayfa 3

Polis olayla ilgili Cüneyt Akyol ile F.T., İ.H.Ş., A.K., G.H. ve S.G. adlı şüphelileri gözaltına aldı. Bugün sabah saatlerinde ise Z.U. adlı kadın da gözaltına alındı. Mervnur'u öldüren Cüneyt Akyol, tartışma sırasında eline geçirdiği iple genç kızı boğduğunu itiraf etti.

Katil Cüneyt Akyol gazetecilerin sorusuna şoke edici cevap verdi - Sayfa 4

Cüneyt Akyol, olay günü Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi'ndeki bir evde birlikte uyuşturucu aldığı Mervenur Polat ile aralarında tartışma çıktığını söyledi. Sinirlerine hakim olamayınca evde bulunan bir iple genç kızı boğduğunu söyledi.