Anasayfa /  Spor /  Futbol

Kasımpaşa Erzurumspor maçı özeti ve golleri izle

Kasımpaşa Erzurumspor maçı özeti ve golleri izle... Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Kasımpaşa, 2-1'lik skorla kazandı.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2019 16:57

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa sahasında BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup etti.

Kasımpaşa, 29. dakikada Koita'nın bireysel çabası ve şık vuruşuyla öne geçti. Eski Kasımpaşalı Samuel Eduok, 61. dakikada Erzurumspor için eşitlik golünü attı. Bir kez daha sahneye çıkan Koita, 76. dakikada Kasımpaşa'ya galibiyeti getirdi.

8 haftalık galibiyet hasretinin ardından Kasımpaşa, 2 maçlık mini bir galibiyet serisi yakalayarak puanını 37'ye yükseltti. Bu sezon deplasmanlarda hiç kazanamayan Erzurumspor'un galibiyet hasreti 5 maça çıktı ve 22 puanda kaldı.

Kasımpaşa, gelecek hafta Antalyaspor'un konuğu olacak. Erzurumspor ise sahasında Akhisarspor ile kritik bir maça çıkacak.

Kasımpaşa Erzurumspor maçı özeti ve golleri izle

KASIMPAŞA 2-1 BB ERZURUMSPOR

STAT: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

HAKEMLER: Zorbay Küçük, İsmail Şencan, Erdem Bayık

KASIMPAŞA: Ramazan Köse - Popov, Ben Youssef, Josue Sa, Veigneau, Sadiku (Dk. 68 Veysel), Pavelka, Tarkan, Hajradinovic (Dk. 53 Karim Hafez), Trezeguet (Dk. 90+6 Özgür Çek), Koita

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Sehic - Tolga Ünlü, Kanstrup, Lokman Gör (Dk.45+1 Hakan Arslan), Leo, Kone (Dk. 58 Sunu), Scuk (Dk. 84 Opseth), Eduok, Taylan Antalyalı, Obertan, Rashad Muhammed

GOLLER: Dk.29 ve Dk. 76 Koita (Kasımpaşa) - Dk. 61 Eduok (BB Erzurumspor)

SARI KARTLAR:  Veysel (Kasımpaşa) - Scuk ( BB Erzurumspor)


Yorumlar