Anasayfa /  Foto Galeri

"Kasap" seri katilin evinde 17 kişiye ait ceset parçaları bulundu! İşte kan donduran detaylar...

Meksika'nın başkenti Mexico City yakınlarındaki Atizapan de Zaragoza'da yaşayan 72 yaşındaki bir kasabın evinde 17 kişiye ait 3 bin 787 kemik parçası bulundu. İşte kan donduran detaylar...

"Kasap" seri katilin evinde 17 kişiye ait ceset parçaları bulundu! İşte kan donduran detaylar... - Sayfa 1

17 Mayıs'tan bu yana yürütülen kazılarda yetkililer, zanlının yaşadığı evin zeminini kazdı. Kazıların, zanlının aynı mülkte kiraladığı diğer birkaç odanın altındaki toprağa kadar genişletilmesi planlanıyor.

Evde ayrıca, yıllar önce kayıp oldukları belirtilen kişilere ait kimlik kartları bulundu. Şüphelinin evinde beton zeminlerin altında bulunan kemik parçalarının sayısı cesetlerin küçük parçalara ayrıldığını gösteriyor.

"Kasap" seri katilin evinde 17 kişiye ait ceset parçaları bulundu! İşte kan donduran detaylar... - Sayfa 2

SON KURBANININ PARÇALARINDAN FİLETO YAPTI

Savcılar tarafından yalnızca "Andrés" olarak tanımlanan şüphelinin eskiden bir kasap olduğunu  ve son kurbanını parçalara ayırıp fileto yaptığı ifade edildi.

"Kasap" seri katilin evinde 17 kişiye ait ceset parçaları bulundu! İşte kan donduran detaylar... - Sayfa 3

KEMİK PARÇALARI 17 KİŞİYE AİT 

Mexico City Savcılık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, “Kemik parçaları, her birinin dikkatlice temizlenmesini, vücudun hangi bölümü olduklarını belirlemeyi ve ardından anatomik pozisyonlarına yerleştirmeyi içeren, yaklaşık kurban sayısını belirlemek için bir yöntem sağlayan 'lateralizasyon' çalışmalarına tabi tutuluyor. Yapılan analiz, şimdiye kadar bulunan kemik parçalarının muhtemelen 17 kişiye ait olabileceğini gösteriyor" denildi. 

"Kasap" seri katilin evinde 17 kişiye ait ceset parçaları bulundu! İşte kan donduran detaylar... - Sayfa 4

POLİS ŞEFİNİN EŞİNİ KURBAN SEÇİNCE YAKALANDI

Diğer taraftan yetkililer, Meksika yasaları uyarınca 72 yaşındaki şüphelinin tam adını açıklamadı. Şu anda tutuklu olan adam, uzun bir soruşturmanın sonucunda değil, son kurbanı onu şahsen tanıyan bir polis şefinin eşi olduğu olduğu için yakalandı.