Anasayfa /  Dünya

Karısını, aldatırken yakaladı

Karısı ile sevgilisini bir süpermarketin otoparkında basan adam o anları kameraya kaydetti.

Abone ol
Abone ol 02 Kasım 2019 13:31

Kanada'nın Newfoundland kentinde yaşanan olayda karısının kendisini aldattığından şüphelenen adam evde kalacağını söyleyerek markete gitmiyor. Karısı evden ayrıldıktan sonra peşine düşen adam süpermarketin otoparkında arabasının arka koltuğunda kendisini aldatan karısını ve sevgilisini yakalıyor.

İkilinin görüntüleri cep telefonu ile kaydeden adam karısı Karen'a, "Kiminle seks yapıyordun?" diye sorduğunda, "Ben yanlış bir şey yapmadım" cevabını alıyor ancak adam bu cevaplardan tatmin olmuyor ve sorularını sürdürüyor. Her soru sorduğunda daha da sinirlenen karısı, daha yüksek sesle bağırarak adama hakaretler ediyor.

Daha görüntüleri karısının annesine göstermekle tehdit eden adam, "Onu arka koltuğa mı sokuyorsun?" diye sorunca Karen küfür ve hakaretler ediyor. Adam ısrarlı sorularını devam ettirirken, kadın da sürekli olarak inkar ediyor.

Videonun altına yorum yapan kullanıcıların büyük bölümü kadının suçlu olmasından dolayı bu kadar bağırdığını ve küfrettiğini ifade ederken, bir kısım kullanıcı da kadının suçlanması için yeterli bir durumun oluşmadığını iddia etti.

 

 

Etiketler kanada aldatma dünya
Yorumlar