Anasayfa /  Foto Galeri

Kardeşi tarafından katledilen Melek ile ilgili kan donduran ifadeler!

Diyarbakır'da, ablası Melek Aslan'ı (24), eski sevgilisi Orhan Vatansever'in 'fuhuş' ve 'dolandırıcılık' yaptığı suçlamalarıyla sokak ortasında öldüren Mustafa Aslan (21), savcılığa verdiği ifadede cinayetin tüm detaylarını anlattı. İşte cinayetin tüyler ürperten detayları...

Kardeşi tarafından katledilen Melek ile ilgili kan donduran ifadeler! - Sayfa 1

Diyarbakır'da, ablası Melek Aslan'ı (24), eski sevgilisi Orhan Vatansever'in 'fuhuş' ve 'dolandırıcılık' yaptığı suçlamalarıyla sokak ortasında öldüren Mustafa Aslan (21), savcılığa verdiği ifadede cinayetin tüm detaylarını anlattı. Adıyaman'da yaşadığını ve ablası Melek'in Diyarbakır'da kaldığı adresi Orhan Vatansever'den aldığını söyleyen Aslan, "Ona Diyarbakır'da ablamı nasıl bulacağım diye sorduğumda bana, 'Ben sana yardımcı olurum, yerini bulurum. Diyarbakır'da arkadaşlarım var, takipteler. Ben istediğimi istediğim zaman bulurum, sen merak etme. Sana şimdi ablanın bir fotoğrafını göndereceğim' diyerek ablamın ev içinde, ağzında sigara, bakışları sarhoş gibi baygın bakar halde resmini yolladı" dedi.

Kardeşi tarafından katledilen Melek ile ilgili kan donduran ifadeler! - Sayfa 2

Olay, çarşamba günü öğle saatlerinde Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Aslan, ablası Melek Aslan ile buluşmak için Adıyaman'dan kente geldi. Sanat Sokağı'nda buluşan iki kardeş arasında tartışma çıktı. Mustafa Aslan, yanında getirdiği tabanca ile ablasına 4 el ateş etti. Melek Aslan olay yerinde yaşamını yitirirken, Mustafa Aslan ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kardeşi tarafından katledilen Melek ile ilgili kan donduran ifadeler! - Sayfa 3

Melek'in cansız bedeni Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından babası ve avukatı tarafından teslim alınarak memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesine götürüldü. Genç kız, Musa Peygamber Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Kardeşi tarafından katledilen Melek ile ilgili kan donduran ifadeler! - Sayfa 4

KATİL ZANLISI, SAVCILIĞA OLAYIN TÜM DETAYLARINI ANLATTI

Mustafa Aslan ise emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Aslan, savcılığa verdiği ifadesinde olayın tüm detaylarını anlattı. Mustafa Aslan ifadesinde, ablası Melek'in eski sevgilisi Sakarya'da yaşayan Orhan Vatansever'in kendisine ve ablalarına Melek'in çıplak fotoğraflarını ve dolandırıcı olduğunu dair mesajlar yolladığını anlattı.