Anasayfa /  Yaşam

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3000 personel alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?

Karayolları Genel Müdürlüğü 3000 personel alımı yapacak. KGM bünyesinde yapılacak olan işe alım haberinin ardından vatandaşlar arama motorları ve sosyal medyada detayları sorguluyor. Özellikle Karayolları personel alımı ne zaman? ve KGM başvuru şartları sorgulamaları oldukça sık yapılıyor. Peki, KGM personel alım başvurusu ne zaman yapılacak? Karayolları personel alımı yapacak mı? Karayolları Genel Müdürlüğü 3000 personel alım şartları ne? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 27 Nisan 2023 16:37

 Karayolları Genel Müdürlüğü 3000 yeni personel alımı yapılacağını duyurdu. 27.04.2023–02.05.2023 tarihleri arasında alınacak başvuruların şartları ve detayları merak ediliyor. Peki, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3000 personel alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?

Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı ne zaman, nasıl yapılacak?

Karayolları Genel Müdürlüğünün (KGM) Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, personel alımı için başvurular "İşkur" esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden 27 Nisan - 02 Mayıs döneminde alınacak.

KGM PERSONEL ALIM BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN...

Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı yapılacak meslek grupları 

Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Vinç Operatörü gibi meslek gruplarından alım yapılacak. Adaylarda aranan şartlar arasında en az İlkokul en fazla lisans mezunu olma şartı, 18-40 yaş aralığında bulunma şartı ve alınacak meslek grubuna göre yeterlilik şartları aranacak.

Yorumlar