Anasayfa /  Foto Galeri

Karantina sonrası doğada yaşanan olaylar!

Virüsün kaynağı olan Çin’deki bahçeler başıboş kalınca filler bayram etti. Ülkenin güneybatısında yer alan Yunnan eyaletinde kaydedilen görüntülerde çay bahçesine girdiği görülen 14 üyeli bir fil sürüsü bir süre sonra uyuyakaldı. Fillerin bu görüntüleri görenleri gülümsetti.

Karantina sonrası doğada yaşanan olaylar! - Sayfa 1

Tüm dünyaya diz çöktüren ve 144 ülkeyi etkisi altına alarak küresel bir ekonomik kriz yaratmanın yanında birçok ülkede on milyonlarca insanın izolasyona girmesine neden olan yeni koronavirüs doğada ilginç değişimlere yol açtı.

Karantina sonrası doğada yaşanan olaylar! - Sayfa 2

Virüsün çıkış noktası olan Çin’de sarhoş olan fillerin başrolde olduğu fotoğraflar görenlerin içini ısıttı.

Karantina sonrası doğada yaşanan olaylar! - Sayfa 3

Halk sokağa çıkmayınca alanları boş bulan filler, çay bahçelerine daldı. Ülkenin güneybatısında yer alan Yunnan eyaletinde kaydedilen görüntülerde çay bahçesine girdiği görülen 14 üyeli bir fil sürüsü bir süre sonra uyuyakaldı.

Karantina sonrası doğada yaşanan olaylar! - Sayfa 4

Fillerin çay bahçesinden önceki durakları olan başka bir bahçede buldukları litreleri bulacak şekilde tükettikleri iddia edilen alkollü maddeler nedeniyle sarhoş oldular. Bu halleriyle çok uzaklaşamayan fillerin, çay bahçesinde uyuyakaldığı görüntüler görenleri gülümsetti.