Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Karamollaoğlu'ndan Ak Partiye sesleniş! Yanlışları terk etmeden birlikte çalışamayız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Biz herkesle çalışabiliriz ancak yanlışlar terk edilmeden birlikte çalışma imkanı olmaz." dedi.

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2019 15:41

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Biz herkesle çalışabiliriz ancak yanlışlar terk edilmeden birlikte çalışma imkanı olmaz." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe'de yaptığı görüşmeye ilişkin sorulan soruya, "Biz herkesle çalışabiliriz ancak yanlışlar terk edilmeden birlikte çalışma imkanı olmaz. Bu da şu manaya geliyor, bugüne kadar Ak Parti'nin dış politika, ekonomi, adalet mekanizması, eğitim, sağlıkta ve altyapı çalışmalarında yürüttüğü bütün politikaların temelinden değişmesine ihtiyaç olduğu kanaatindeyiz. O değişmezse ne için, düğün dernek yapmak için mi bir araya geleceğiz?" diye cevap verdi. 

Temel Karamollaoğlu, partisinin Balgat'taki eğitim merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki konulara ilişkin önemli değerlendirmede bulundu.

Saadet Lideri Karamollaoğlu, Erdoğan'ın ev sahipliğinde Türkiye, Rusya Federasyonu ve İran'ın oluşturduğu Astana formatında beşincisi düzenlenen "Üçlü Zirve"ye ilişkin, "Astana görüşmelerinin bir devamı mahiyetinde olan Çankaya zirvesini çok önemsediğimizi, burada alınan kararları da desteklediğimizi, arkasında olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.


Yorumlar