Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Karamollaoğlu mesnetsiz iddialarına cevap verdi! "CHP’nin okları değil..."

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ak Parti'nin mesnetsiz iddialarına cevaben "CHP’nin okları değil, bizim söylediklerimiz bu arkadaşlara batıyor.” dedi.

Abone ol
Abone ol 18 Nisan 2019 20:50

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidarın israf ve yolsuzluk politikasını bırakması gerektiği belirtti. "Hırsız en çok ev sahibinden korkarmış" diyen Karamollaoğlu, “Bize tepki göstereceğinize ‘7’nci ok gibi yakıştırmalarla değil. CHP’nin okları değil, bizim söylediklerimiz bu arkadaşlara batıyor. Ders çıkarmak ayrı bir kabiliyet ister.” dedi.

BİZ İSRAFA, GÖSTERİŞE, KİBRE ŞATAFATA KARŞIYIZ

Çamlıca Camii ile ilgili konuşmasını farklı noktalara çekenlere cevap veren Karamollaoğlu, “Bu iktidar iki konuda gerçekten çok mahir, birisi algı operasyonlarında ve diğeri de vergi operasyonlarında. Son olarak bizi garip şekilde cami düşmanı ilan ettiler. Bu, onların ne kadar çaresiz kaldığının en somut kanıtıdır. Ben hakikaten bu arkadaşların bunu neden anlamadığına şaşırıyorum. Ancak biz muhataplarımızı iyi tanıyoruz, onlar da bizi iyi tanıyor. Meşhur bir söz vardır, hırsız en çok ev sahibinden korkar. Bu ülkeye sahip çıkan ve temel prensipleri ortaya koyan Saadet Partisi’dir ve Milli Görüş’tür. 50 yıllık geçmişimizde bunu defaatle dile getirdik. Biz aslında Çamlıca Camii’ni dile getirirken maksadımız çok açıktır. Biz israfa karşıyız, şatafata karşıyız, gösterişe karşıyız, riyaya karşıyız, kibre karşıyız” diye konuştu.

CHP’NİN OKLARI DEĞİL, BİZİM SÖYLEDİKLERİMİZ BATIYOR

Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

“İşte gösterdikleri dikkatsizlikten, uyguladıkları yanlış ekonomi politikasından kaynaklanıyor. İsraftan ve yolsuzluktan kaynaklanıyor. Biz bunlara dikkat çekmek için caminin israfa sebep olduğunu söyledik. Peygamber Efendimiz ‘insanların cami yaparak övünmesi kıyamet alametidir’ sözü var. Bunun üzerinden düşünmek lazım. Bu arkadaşlarla biz uzun yıllar siyaset yaptık, bir gün oturup bizim söylediklerimizi düşünsünler. Bize tepki göstereceğinize ‘7’nci ok gibi yakıştırmalarla değil. CHP’nin okları değil, bizim söylediklerimiz bu arkadaşlara batıyor. Ders çıkarmak ayrı bir kabiliyet ister.”


Etiketler mesnetsiz
Yorumlar