Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Karamollaoğlu: İki adayın canlı yayına konuk edilmesi bizleri yaraladı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun ortak yayına sadece iki siyasi parti adayının çağrılmasını eleştirdi.

Abone ol
Abone ol 13 Haziran 2019 23:59

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun ortak yayını ile ilgili konuştu. Karamollaoğlu, farklı siyasi parti mensuplarının bir araya gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. 

'İKİ ADAYIN KONUK EDİLMESİ BİZLERİ VE MİLLETİMİZİ DERİNDEN YARALAMIŞTIR'

Temel Karamollaoğlu, sadece iki parti adayının canlı yayına çağrılmasına ise tepki gösterdi. Karamollaoğlu şunları söyledi

“Öncelikle uzun zamandır görmediğimiz, neredeyse unutma noktasına geldiğimiz farklı siyasi parti mensuplarının bir araya gelmesi bizi son derece mutlu etmiştir. Ancak bu programa sadece iki adayın çağrılması son derece yanlıştır. İstanbul seçimlerinde sadece iki aday yarışmıyor. Başka adaylar da var, bizim de adayımız var. Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Adayı Necdet Gökçınar’dır. Ancak sadece iki adayın bu programa konuk edilmek istenmesi hem bizleri hem de milletimizi derinden yaralamıştır.” 

SEÇİM GÜNDEMİNDEN SIYRILIP ASIL MESELELERE ODAKLANMALIYIZ

İstanbul seçimlerine iki haftadan az bir sürenin kaldığının altını çizen Karamollaoğlu, “Ülke olarak hep beraber yine bir seçim gündemine kilitlenmiş bulunmaktayız. Türkiye ardı ardına yapılan seçimler ile ciddi manada yıpranmış durumdadır. İktidarın seçimleri kazanmayı önceleyen diğer bütün meseleleri geri plana atan tavrı ise bu yıpranmanın en büyük sebebidir. İstanbul seçimleri Türkiye’nin geleceğini belirleyecek bir seçim değildir. Nihayetinde bu bir mahalli seçimdir. Sadece önemli bir ilimizin seçimini gerçekleştireceğiz. İstanbul seçimleri için Türkiye’nin topyekûn diğer meselelerini görmezden gelmek, ikinci plana atmak doğru değildir." dedi.


Yorumlar