Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Karamollaoğlu, Erbakan’ın sözleriyle barış mesajı verdi!

Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan’ın Türkiye’deki birlik ve beraberlik hukukundaki sözleri adeta bugünümüze ders niteliğinde.

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2019 21:33

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yıllar önce yapmış olduğu bir konuşmayı sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaştı.  Paylaşılan videoda Erbakan’ın sözleri günümüzde yaşanan olaylara nasıl bakılması gerektirdiğini gösteren bir ders niteliğindeydi.

“ŞU SÖZLERE KULAK VERELİM”

Saadet Lideri Karamollaoğlu yapmış olduğu video paylaşımına “Memleketimize yakışmayan söz ve davranışların sergilendiği şu günlerde gelin hep birlikte Merhum Erbakan Hocamızın yıllar evvel yaptığı çağrıya ve hiçbir zaman değerini kaybetmeyecek olan şu sözlerine kulak verelim.” sözlerini ekledi.

“BU MİLLETİN EVLATLARI KARDEŞTİR”

Merhum Milli Görüş Lider Necmettin Erbakan yapmış olduğu konuşmada Türkiye’deki birlik ve beraberlik hukukundan bahsederken “Bu milletin evlatları birbirinin kardeşidirler. Vatanımız ve milletimiz bölünmez bir bütündür. Hiçbir milletin kardeşlik bağları bizimki kadar kuvvetli değildir ve olamaz. Çünkü biz bin yıl aynı inanç için aynı iman ile siperlerde kardeşliğini yoğurmuş bir milletiz. Görüş ayrılıkları ithamcılığa ve bölücülüğe sebep olmamalıdır. Kardeşler arasında. Medeni usullere uygun şekilde fikirler ortaya konmalıdır. Kardeşler arasında bombanı, dinamitin yeri yoktur ve olamaz. Fikre fikirle mukabele edilmelidir” şeklindeki sözleri adeta bugüne bir ders niteliğinde olduğu gözüküyor


Yorumlar