Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Karamollaoğlu: Dost acı ve doğru söyler

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medyadan paylaştığı videoda AKP'li yöneticilere dikkat çeken tavsiyelerde bulundu.

Abone ol
Abone ol 13 Eylül 2019 23:05

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı twitter üzerinden AKP'yi uyaran bir video paylaştı.

AKP'li yöneticilere gerçekleri hatırlattığını ifade eden Karamollaoğlu, "Bugün iktidarda bulunan arkadaşların, aleyhinde bir şey söylemiş olmak için söylemiyorum. Biz bunu sadece bir hatırlatma, bir vecibe olarak gördüğümüz için söylüyoruz" dedi.

Geçmişte beraber siyaset yaptığı AKP'li yöneticilere dikkat çeken tavsiyelerde bulunan Karamollaoğlu "Bir gün de, 'ya neden Temel Karamollaoğlu, geçmişte beraber olduğumuz bir insan, bunları söylüyor. Ben sadece düşünmelerini arzu ediyorum. Anlaşılmayan bir şey varsa, gidip gerektiği takdirde biz bunların hepsini de anlatmaya hazırız" diye konuştu.

AKP'nin içinde gerçekleri gizleyen menfaatçi kişilerin olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, şu konuşmayı yaptı:

"Biz bunu Allah rızası için yapıyoruz. Tekrar tekrar söylüyorum; dost acı söyler. Yalakalar acı söylemez dost gibi görünürler ama kesinlikle gerçekleri söylemezler. Çünkü gerçeklerden hoşlanmayanlar gerçeklerle yüzleşmek istemezler."


Yorumlar