Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanesine sözleşmeli personel alınacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi hastanede görevlendirmek üzere 82 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Alım kadroları ve şartlar nedir?

Abone ol
Abone ol 05 Haziran 2020 20:22

Karadeniz Teknik Üniversitesi Resmi gazete'de yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre 82 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. İlgili ilana göre Alımlar 4-B sözleşemleli Personel Alımı şeklinde yapılacak. Adaylardan bu yönde 657 sayılı devlet memurları kanunun 4/B maddesindek nitelikler aranacak. Ayrıca en az lise mezunu olmak üzere Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar'da başvuru yapabilecekler.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Karadeniz Teknik Üniversitesi 82 kişilik kadro dağılımı mezuniyete göre dağılım şöyledir.

Hemşire: 51 Lisans ve 5 Lise Mezunu,

Sağlık Teknikeri: Ön Lisans 1 personel,

Dİyetisyen: 1 Lisans Mezunu

Laborant: 2 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Önlisans) Tıbbi Laboratuvar bölümü mezunu,

Sağlık Teknikeri: 9 Ön Lisans mezunu,
Röntgen Tekniyeni: 9 Ön Lisans,

Diğer Sağlık Personeli: 2 Ön Lisans

Eczacı: 2 Lisans mezunu ve ayrıca KPSS Şartı aranmıyacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Başvuracak adaylar 657 sayılı kanunun 48.maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmalıdır,
Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
Adaylar mezuniyetine göre; 2018 KPSS Lisans (B) grubu 2018 KPSS Önlisans (B) grubu ve 2018 KPSS Ortaöğretim (B) grubu sınavına girmiş bulunmalıdır. (Eczacı kadrosuna başvuracaklar hariç),
Eczacı kadrosuna başvuracakların dikkatine!” Başvurularda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” 1 sayılı cetvel (sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanları) uyarınca KPSS şartı ve belgesi talep edilmeyecektir. Aday sayısının pozisyon sayısından fazla olması durumunda bu pozisyon için sözlü sınav yapılacak olup sürece uygun olarak konuya ilişkin ayrıca duyuru yapılacaktır,
Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir,

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Sözleşmeli Sağlık Personeli alımı için başvuru süreci 05 Haziran 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 20 Haziran 2020 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığı //www.ktu.edu.tr/personel-tum duyuru web adresinden yönlendirilen online başvuru bilgileri doldurulduktan sonra, ilgili sayfadan ulaşılabilecek “iş talep başvuru formu” bilgisayar ortamında doldurulup istenilen diğer belgelerle birlikte başvuru modülüne yüklendikten sonra “Başvuru yap” butonuna basılarak online başvuru tamamlanır.

Yorumlar