Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Kara Tahta 20.Bölüm Fragmanı izle (Final) | Kara Tahta 20.Bölüm izle (Final)

Kara Tahta 20.Bölüm izle (Final)Kara Tahta 20.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kara Tahta 20.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kara Tahta dizisinin yeni bölümü 31 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Kara Tahta 20.Bölüm Fragmanı izle (Final)

Abone ol
Abone ol 29 Ağustos 2022 19:05

Kara Tahta 20.Bölüm Fragmanı izle (Final) | Kara Tahta 20.Bölüm izle (Final)

Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kara Tahta 20.Bölümde final yaparak ekranlara veda edecek

KARA TAHTA 20.BÖLÜM İZLE (FİNAL)

KARA TAHTA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Bekir'in Irmak'ı kaçırması herkesi perişan eder. Arkadaşlarının gayretiyle bulunan Asu, Bekir'in sahte pasaport yaptırdığını söyler. Atlas, Bekir'le yaptığı telefon konuşmasında her şeyin başladığı yere, gole gittiğini anlar. Bekir, köşeye sıkıştığını anlar ve arabayı gole sürer. Irmak'ı ve kendisini öldürecek kadar gözü kararmıştır. O esnada Atlas gelir ve Irmak'ı kurtarır. Bekir, peşindeki emniyet güçlerine rağmen kaçmayı sürdürür. Bekir'in dışarıda olması Irmak başta olmak üzere herkesi tedirgin eder. Bütün bu sıkıntıların ortasında İstanbul'dan umut dolu bir telefon gelir. Aylin'in doktoru, gözlerinin açılma ihtimaline dair bir haber paylaşır.

KARA TAHTA SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar