Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Kara Tahta 19.Bölüm izle | Kara Tahta 19.Bölüm Fragmanı izle

Kara Tahta 19.Bölüm izle. Kara Tahta 19.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kara Tahta 19.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kara Tahta dizisinin yeni bölümü 24 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2022 02:20

Kara Tahta 19.Bölüm izle | Kara Tahta 19.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kara Tahta 19.Bölümde de ekrana kitleyecek

KARA TAHTA 19.BÖLÜM İZLE

KARA TAHTA YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Bekir'in Irmak'ı kaçırması herkesi perişan eder. Arkadaşlarının gayretiyle bulunan Asu, Bekir'in sahte pasaport yaptırdığını söyler. Atlas, Bekir'le yaptığı telefon konuşmasında her şeyin başladığı yere, gole gittiğini anlar. Bekir, köşeye sıkıştığını anlar ve arabayı gole sürer. Irmak'ı ve kendisini öldürecek kadar gözü kararmıştır. O esnada Atlas gelir ve Irmak'ı kurtarır. Bekir, peşindeki emniyet güçlerine rağmen kaçmayı sürdürür. Bekir'in dışarıda olması Irmak başta olmak üzere herkesi tedirgin eder. Bütün bu sıkıntıların ortasında İstanbul'dan umut dolu bir telefon gelir. Aylin'in doktoru, gözlerinin açılma ihtimaline dair bir haber paylaşır.

KARA TAHTA SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar