Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kara Tahta 12.Bölüm Ful izle | Kara Tahta 13.Bölüm Fragmanı izle

Kara Tahta 12.Bölüm TRT 1'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Kara Tahta 12.Bölüm Ful izle. Kara Tahta 13.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kara Tahta 13.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kara Tahta dizisinin yeni bölümü 13 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Kara Tahta 12.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 09 Temmuz 2022 02:28

Kara Tahta 12.Bölüm Ful izle | Kara Tahta 13.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kara Tahta bu hafta yayınlanacak mı?

KARA TAHTA 12.BÖLÜM FUL İZLE

KARA TAHTA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bekir'in varlığı Irmak ve Atlas arasında gerilime sebep olur. Yasemin içine düştüğü felaketten kurtulmak için Bekir'in yardımını kabul etse de çok gergindir. Yasemin'deki bu tuhaf ruh halini fark eden Irmak ve Münevver endişe ederler. Irmak, Yasemin'in sık sık Bekir'le konuştuğunu fark eder ve soluğu Bekir'in yanında alır. Atlas ve Irmak'ın ilişkisini düzeltmek için aileler araya girer. Atlas Irmak'tan özür diler ve Bekir mevzusunu bir daha açmamak üzere birbirlerine söz verirler. Ne var ki Yasemin'in derdini öğrenmeye çalışan Irmak, bu problemi Atlas'la paylaşmaz. Atlas, Irmak'ı takip eder ve karşılaştığı manzara karşısında hayretler içinde kalır.

KARA TAHTA SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar