Anasayfa /  Foto Galeri

Kar yeniden geliyor! 20 Şubat Meteoroloji'den İstanbul ve o iller için son dakika uyarısı

Meteoroloji hava durumu raporunu son dakika olarak duyurdu. Bugün İstanbul, Ankara ve İzmir için yağışlı hava etkili olacak. Ülkemizin halen güneydoğu kesimleri üzerinde etkili olan yağışlı sisteme ilave olarak bugün sabah saatlerinden itibaren batı bölgelerden başlamak üzere Orta Akdeniz üzerinden gelecek olan yeni bir serin ve yağışlı havanın etkisine girecek. Peki, yurt genelinde hava durumu nasıl olacak?

Kar yeniden geliyor! 20 Şubat Meteoroloji'den İstanbul ve o iller için son dakika uyarısı - Sayfa 1

20 Şubat hava durumu... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Çorum ve Iğdır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji, İstanbul, Ankara ve İzmir için de yağış uyarısında bulundu. Peki, yurt genelinde bugün hava durumu nasıl olacak? İşte il il hava durumu uyarıları...

Kar yeniden geliyor! 20 Şubat Meteoroloji'den İstanbul ve o iller için son dakika uyarısı - Sayfa 2

İstanbul; Bugün öğle saatlerinden itibaren başlayacak olan yağmur şeklindeki yağışların, Cuma ve Cumartesi günleri aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor. Pazar günü İstanbul'da yağış beklenmiyor..

Kar yeniden geliyor! 20 Şubat Meteoroloji'den İstanbul ve o iller için son dakika uyarısı - Sayfa 3

Ankara; Bugün akşam saatlerinden sonra hafif yağmur şeklinde başlayacak yağışların, Cuma günü genellikle yağmur yüksek kesimlerde karla karışık yağmur, Cumartesi günü ise karla karışık yağmur ve zaman zaman kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

Kar yeniden geliyor! 20 Şubat Meteoroloji'den İstanbul ve o iller için son dakika uyarısı - Sayfa 4

İzmir; Bugün sabah saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların, Cuma günü (21.02.2020) sabah saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Hafta sonu İzmir'de yağış beklenmiyor, havanın genellikle parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.