Anasayfa /  Foto Galeri

Kandil mesajları 2021: Mevlid Kandili mesajları

Kandil mesajları 2021, bugün idrak edilecek olan Mevlid Kandili dolayısıyla büyük öneme sahip olacak. Resimli kandil mesajları aracılığıyla bugüne anlam katacak olan Müslümanlar, internet üzerinden en güzel kandil mesajları ve sözleri için araştırmalarını gerçekleştiriyor. İşte, kısa, resimli sözler ile Mevlid Kandili mesajı seçeneği ve anlamlı, etkileyici kandil mesajları alternatifleri

Kandil mesajları 2021: Mevlid Kandili mesajları - Sayfa 1

Kandil mesajları 2021, bugün idrak edilecek olan Mevlid Kandili dolayısıyla büyük öneme sahip olacak. Resimli kandil mesajları aracılığıyla bugüne anlam katacak olan Müslümanlar, internet üzerinden en güzel kandil mesajları ve sözleri için araştırmalarını gerçekleştiriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 17 Ekim 2021 tarihinde idrak edileceği duyurulan Mevlid Kandili, bugün de camilerde ibadetlerin gerçekleşeceği anlara tanık edecek. İşte, kısa, resimli sözler ile Mevlid Kandili mesajı seçeneği ve anlamlı, etkileyici kandil mesajları alternatifleri

Kandil mesajları 2021: Mevlid Kandili mesajları - Sayfa 2

 RESİMLİ VE YAZILI KANDİL MESAJI 

Peygamber göndermekle Allah, müminlere büyük bir lütufta bulunmuştur. Halbuki daha önce onlar apaçık bir sapıklık içinde idiler." ( Al-i İmrân, 164) Mevlid kandiliniz kutlu olsun.

"Andolsun, Allah'ın rasûlünde sizin için, Allah'a ve âhiret gününe kavuşmayı umanlar için ve Allah'ı çok ananlar için güzel bir örnek vardır." (Ahzâb, 21)

Kandil mesajları 2021: Mevlid Kandili mesajları - Sayfa 3

Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun.

Kandil mesajları 2021: Mevlid Kandili mesajları - Sayfa 4

Ne zaman ki iyikilerimiz keşkelerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyiki'lerle dolu bir yaşam dileğiyle iyi kandiller.