Anasayfa /  Foto Galeri

Kanal D'nin Hekimoğlu kararı seyirciyi üzdü! İşte o beklenmedik karar

Başarılı oyuncu kadrosu ve senaryosu ile daha ilk bölümden sevilen Hekimoğlu dizisi hakkında Kanal D'nin verdiği karar seyirciyi üzdü.

Kanal D'nin Hekimoğlu kararı seyirciyi üzdü! İşte o beklenmedik karar - Sayfa 1

Her bölümü heyecanla takip edilen fenomen dizi Hekimoğlu,  Altın Küre ödüllü House M.D’nin Türkiye uyarlaması olarak Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmişti. Oyuncu kadrosu ile de alkış toplayan dizi salı akşamları seyircisiyle buluşuyordu.
 

Kanal D'nin Hekimoğlu kararı seyirciyi üzdü! İşte o beklenmedik karar - Sayfa 2

Tuzla'da bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi'nde çekimleri yapılan Hekimoğlu dizisinde özellikle Doktor Ateş yani Timuçin Esen'in oyunculuğu her hafta olay oluyordu. Dizinin baş kahramanının yanı sıra dizide Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay ve Güven Kıraç göz dolduran diğer oyuncular arasındaydı.  

Kanal D'nin Hekimoğlu kararı seyirciyi üzdü! İşte o beklenmedik karar - Sayfa 3

Koronavirüs illetinin ülkemizde giderek yayılmasını ardından dizi setleri bir bir durdu. Sekteye uğrayan dizilerden biri de reyting rekorları kıran Hekimoğlu dizisi oldu. 

Kanal D'nin Hekimoğlu kararı seyirciyi üzdü! İşte o beklenmedik karar - Sayfa 4

Geçen haftaya kadar yeni bölümleri yayınlanan dizinin stok bölümleri maalesef bitti. Salı akşamı yeni bölümü sabırsızlıkla bekleyen seyirciye kötü haberi Kanal D duyurdu. Hekimoğlu yeni bölüm yayın akışından kaldırıldı.