Anasayfa /  Foto Galeri

Kanal D yeni dizisini duyurdu! Dizinin kadrosunda bomba isimler...

Kanal D'den bir aile komedisi: İyi Aile Babası, çok yakında başlıyor... Kanal D’nin, Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği sit-com formatlı aile komedisi “İyi Aile Babası”, yakında izleyici ile buluşacak.

Kanal D yeni dizisini duyurdu! Dizinin kadrosunda bomba isimler... - Sayfa 1

Kanal D’nin, Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği sit-com formatlı aile komedisi “İyi Aile Babası”, yakında izleyici ile buluşacak.

Kanal D yeni dizisini duyurdu! Dizinin kadrosunda bomba isimler... - Sayfa 2

Dizinin ilk okuma provası Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki özel salonda, tüm oyuncuların ve reji ekibinin katılımıyla gerçekleşti.

Kanal D yeni dizisini duyurdu! Dizinin kadrosunda bomba isimler... - Sayfa 3

GÜLMEKTEN PROVA YAPAMADILAR...

Kahkahaların havada uçuştuğu prova sırasında; oyuncular; senaryoyu okurlarken çok eğlendiklerini ve pandemi yüzünden yaşadığımız şu zor günlerde, Türk televizyon izleyicisinin karşısına komik ve eğlenceli bir işle çıkacakları için çok mutlu olduklarını söylediler.

Kanal D yeni dizisini duyurdu! Dizinin kadrosunda bomba isimler... - Sayfa 4

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı projede, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar gibi usta oyuncuların yanı sıra; Bahar Şahin, Ecrinsu Çoban, Berat Efe, Berke Üsdiken, Bahar Suer, Beste Bereket, Rukan Kandemir gibi genç yetenekler de rol alıyor.