Anasayfa /  Foto Galeri

Kan donduran olay! İkiz kardeşleri canlı yayında infaz etti

İkiz kız kardeşleri zorla diz çöktürdü, elleriyle saçlarını toplamalarını istedi. 18 yaşındaki kardeşler korku içinde beklerken, henüz 17'sindeki cani, o anları sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı.

Kan donduran olay! İkiz kardeşleri canlı yayında infaz etti - Sayfa 1

Dehşete düşüren olay, Brezilya'nın kuzeydoğusunda meydana geldi. Bir şüpheli, ikiz kız kardeşleri vurduğu ve çete bağlantılı infazları sosyal medyada canlı yayınında yayınladığı iddiasıyla tutuklandı.

Kan donduran olay! İkiz kardeşleri canlı yayında infaz etti - Sayfa 2

YOL KENARINDA BULUNDULAR 
Amália Alves ve Amanda Alves olarak teşhis edilen 18 yaşındaki kurban ikizler, geçen Çarşamba sabahı, öldürdüklerinden saatler sonra Pacajus, Ceará'daki bir konut kompleksinin arkasındaki yolun kenarında ölü bulundu.

Kan donduran olay! İkiz kardeşleri canlı yayında infaz etti - Sayfa 3

Yetkililer infazlar için bir gerekçe sunmazken, Jornal de Brasília gazetesi ikiz kardeşlerin yerel uyuşturucu satıcılarının karıştığı olaylardan haberdar oldukları için öldürüldüklerini yazdı.

Kan donduran olay! İkiz kardeşleri canlı yayında infaz etti - Sayfa 4

ZANLI 17 YAŞINDA 
17 yaşındaki Abreu, daha sonra kızlardan birine iki el ateş etti ve diğer kurbana da dört kurşun daha sıktı. Cesetlerin yerde fark edilmesi üzerine mahalle sakinleri polise haber verdi.