Anasayfa /  Foto Galeri

Kan donduran görüntüler! Eşinin kafasını kesip poz verdi!

İran'da kan donduran bir olay meydana geldi. Ülkenin Huzistan eyaletinde bir şahıs saçlarından tuttuğu kesik bir başla poz vererek o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Gündeme bomba gibi düşen görüntüler İran halkını ayaklandırdı. Kesik başın caninin karısına ait olduğu belirtildi. Talihsiz kadını vahşice katleden koca ve suç ortağı kardeşi tutuklandı.

Kan donduran görüntüler! Eşinin kafasını kesip poz verdi! - Sayfa 1

İran'ın Huzistan eyaletinin başkenti Ahvaz’ın Kasaei Meydanı’nda bir adam, 5 Şubat Cumartesi günü elinde karısının kesik başıyla görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüde, adamın bir elinde eşinin kafasını diğer elinde bıçak tuttuğu görülüyor.

Kan donduran görüntüler! Eşinin kafasını kesip poz verdi! - Sayfa 2

KOCA ŞİDDETİNDEN KURTULMAK İÇİN TÜRKİYE'YE KAÇTI AMA...


Cinayete kurban giden 17 yaşındaki kadının, kocasının şiddetinden kurtulmak için Türkiye'ye kaçtığı ancak cani adamın kadını Türkiye’de bularak İran’a geri götürdüğü ve erkek kardeşinin yardımıyla kafasını kestiği öğrenildi. Katil daha sonra elinde karısının kesik başıyla şehri dolaştı.

Kan donduran görüntüler! Eşinin kafasını kesip poz verdi! - Sayfa 3

TUTUKLANDILAR

Hindistan merkezli OpIndia’nın muhalefete yakınlığıyla bilinen İran haber sitesi Rokna’ya dayandırdığı habere göre olaydan sonra katil koca ve suç ortağı kardeşi yerel polis tarafından tutuklandı. Polis öldürülen kadının gövdesini de evinde buldu.

Kan donduran görüntüler! Eşinin kafasını kesip poz verdi! - Sayfa 4

Huzistan Eyaleti Başsavcılığı'ndan olayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün Ahvaz'da bir cinayet işlendi ve ardından katil şehrin sokaklarından birinde cani eylemini sergileyerek halkın psikolojik güvenliğini zedeledi. Polisin çabası ve gerekli adli emirlerin verilmesiyle cinayetin failleri tespit edilerek olaydan saatler sonra tutuklandı. Eyalet yargısı bu olayın sanığıyla kararlı ve hızlı bir şekilde ilgilenecektir."