Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kamu’ ya Normal, Engelli, TMY ve Eski Hükümlü Personel Alımı Yapılacak

Kamu’ya yerleştirilmek üzere İŞKUR üzerinden başvuracak adaylar engelli, normal, eski hükümlü ve TMY statüsünde olması isteniyor.

Abone ol
Abone ol 18 Nisan 2019 21:32

Alımlar daimi ve geçici olarak yapılıyor. Alımlara başvuracaklar ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu olması gerekmekte.

Alımı iki şehir gerçekleştiriyor. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü İkmal Şube Müdürlüğü tarafından İŞKUR üzerinden eski hükümlü, engelli ve TMY kapsamı statüsünde alım yapılacak.

Türk vatandaşı olması, öğrenim durumları ilköğretim ve önlisans mezunu adaylar arasından başvuruları kabul edilecekler.

Ankara İl Emniyeti İkmal Şube Müdürlüğü İŞKUR üzerinden TMY statüsünde olan 24 kişi temizlik görevlisi olarak alım yapılacak.

Adayların en az ilköğretim en çok önlisans mezunu olmaları gerekmekte. Ayrıca 18 yaşını doldurmuş bay ve bayan adaylar başvuruda bulunabilirler. İş ilan 00004938149 numarasına bakılıp tüm belgeleri şahsen İkmal Şube Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmekte.

İl Emniyet Müdürlüğü İkmal Şube Müdürlüğü tarafından İŞKUR üzerinden kişisel durumu engelli statüsünde bulunan 18 kişi temizlik görevlisi daimi statüde alımı gerçekleştirilecek.

Alıma bay ve bayan adaylar başvura bilir. Ayrıca 18 yaşını doldurmuş ilköğretim veya önlisans mezunları arasından başvurular kabul edilecek. İş ilan 00004936818 numarasına 22 Nisan 2019’a kadar başvurabilir.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İkmal Şube Müdürlüğü bünyesine engelli statüsünde 1 kişi daimi engelli erkek berberi alınacak.

Alıma bay ve bayan adaylar başvuruda bulunabilir. 18 yaşını doldurmuş en az ilköğretim mezunları arasından alınacak. Adayların iş ilan 00004936797 numarasına başvurusu açık olup 22 Nisan 2019 Pazartesi günü mesai saatine kadar sona erecek.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü İkmal Şube Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre terörle mücadelede yaralanan TMY statüsünde olan 1 kişi daimi olarak erkek berberi alınacak.

En az ilköğretim en çok önlisans mezunu 18 yaşını doldurmuş deneyimli berber alımı yapılacak. Alımlar başlamış İŞKUR iş ilan 00004938941 numarası ile 22 Nisan 2019 tarihi mesai bitiminde sona erecek.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü İkmal Şube tarafından otomotiv mekanikçisi alımı yapılacak. Alımlara terörle mücadelede yaralananlar eski hükümlü, engelli veya TMY statüsünde olan 1 kişinin alımı yapılmakta. 18 yaşını doldurmuş en az ilköğretim en çok önlisans mezunları bay bayan adaylar başvuruda bulunabilir. İŞKUR iş ilan 00004938284 numarası ile başvuru yapabilir. Başvuru 22 Nisan’da sona erecektir.

Yozgat Ozan Belediye Başkanlığı Normal alım olarak en az ilköğretim mezunu adaylar arasından şoför alımı yapıyor. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar ile ilgili süreç Belediye internet sitesinde duyurulacak.

Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adaylar Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Ekskavatör (Kazıma Yükleme) Operatörü Belgesi  sahibi olacaktır.

Başvurular online veya şahsen 00004937760 iş ilan numarası ile iş kurumuna yapılması gerekmekte.


Yorumlar