Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kamu ve özel 1300 temizlik görevlisi personeli alımı yapılacak

AÇSHB, Özel ve Kamu kurumlarına personel, işçi ve memur alımı ilanları İŞKUR üzerinden açıklanıyor. Lise mezunu personel alımı başvurularına yeni ilanlar açıklandı. Bunlardan bir tanesi temizlik görevlisi kadrosunda olacak.

Abone ol
Abone ol 23 Ekim 2020 20:33

İŞKUR Özel Sektör ve Kamu Kurumlarında Çalışacak En Az İlkokul Mezunu 1360 Temizlik Görevlisi Personel Alımı Yapacak! Başvuru detayları şu şekildedir.

İŞKUR yayınlamış olduğu iş ilanında hem kamu kurumlarında hem de özel sektörde çalışacak 1360 kişilik temizlik personel alımını yapıyor. En az ilk okul mezunu olmak ve herhangi bir sağlık sorunu olmaması şartı ile çalışmak isteyen vatandaşlar başvuruda bulunabilir. 60 bin ilanı ile personel alımı yapan İŞKUR' un güncel iş ilanıdır.

Başvru Şartları Nedir?

Temizlik Görevlisi Olarak Çalışacak Personellerin Başvuru Şartları Nelerdir?

T.C vatandaşı olmak,
Eğitim şartlarında; en az ilk okul mezunu olmak,
Herhangi bir sağlık probleminin olmaması,
Kişisel temizliğe dikkat etmek,
Takım çalışmasını sevmek ve yatkın olmak,
18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

İŞKUR'un temizlik görevlisi ilanına başvuru yapacak adayların yukarıda yer alan şartları sağlaması gerekmektedir. Ancak öncelikle İŞKUR'a kayıtlı değilseniz ve iş başvurusu yapmak istiyorsanız üye olmanız gerekmektedir. Dilerseniz İŞKUR personelleri aracılığıyla da üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kayıt olurken iletişim bilgilerinizi, eğitim durumunuzu, kişisel bilgilerinizi ve mesleki bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde girerek üye olmanız gerekmektedir. 14 yaşını doldurmuş herkes İŞKUR üzerinden iş ilanına başvuruda bulunabilir. Yayınlanan temizlik görevlisi personel alımı başvurusu için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4335 adresine giriş yaparak kişisel bilgilerinizi doldurmanız yeterli olacaktır.

Yorumlar