Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kamu kurumlarında mülakat konusu kabine toplantısında değerlendirilecek.

Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamu kurumlarında personel alımında mülakat konusunun kabinede değerlendirileceği ifade edildi.

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2020 13:23

Adalet ve Kalkınma Partisi genel merkezinde 56 milletvekili ile birlikte 3 saat süren toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşti.
Yeni Şafak tarafından aktarılan habere göre kamu personeli Seçme sisteminde uygulanan mülakatların çok zaman aldığı konusu bu toplantıda ifade edildi. Konu ile ilgili bazı milletvekilleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mülakatların uzun zaman aldığı için büyük bir sorun haline geldiği ifade edildiği aktarıldı. Yapılan Bu değerlendirme üzerine Başkan Erdoğan konuyu kabine toplantısında da değerlendirileceğini ifade etti.

 

ŞUBAT AYI KAMU KURUMU PERSONEL ALIMLARI;

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı sistem üzerinden Şubat ayında personel alım ilanları açıklamaya devam ediyor. Buna göre Erdek Belediyesi 1 sözleşmeli personel alacak. Adayların 2 yıllık inşaat Teknolojisi bölüm mezunu olması isteniyor. kazanan adaylar tekniker kadrosuna istihdam edilecek. Dışişleri Bakanlığı akreditasyon Kurumu idari personel ile uzman yardımcılığı sınavı açtı. bu kadrolarda toplamda 27 kişi istihdam edilecek Başvurular ise 13 Şubat'ta başlayacak. Jandarma Genel Komutanlığı Astsubay ilan açıkladı. 3.550 astsubay alımı yapılacak. Sahil Güvenlik Komutanlığı 2020 yılı astsubay alımı ilanına göre 175 astsubay alımı 4 Şubat'ta başladı. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü 20 yeraltı maden uzmanı alacak. Ticaret Bakanlığı 20 Bilişim personeli alacak yine Devlet Personel Başkanlığı üzerinden Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren farklı kalkınma ajansları çok sayıda personel alımı yapacak. Tüm bu ilanları erişmek için İşin olsa sitesini takip edebilirsiniz. Ayrıca bizi sosyal medya hesapları üzerinden takip etmeyi unutmayınız.

Yorumlar