Anasayfa /  Foto Galeri

Kampanya başladı, Manisa'da koronavirüs aşısı olanlara 500 lira verildi

Türkiye koronavirüs aşısı konusunda ikiye bölünmüşken, Manisa'daki festivalden çok ilginç bir haber geldi. Koronavirüs aşısı olanlara 1 gram altın yani 500 lira verildi. Festivalle ilgili bilgi veren İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aybüke Aslı Ayyıldız, uygulama noktasında aşı olanlar arasından yapılan çekilişlerle 5 kişiye gram altın, 5 kişiye ise çeşitli hediyeler verdiklerini söyledi.

Kampanya başladı, Manisa'da koronavirüs aşısı olanlara 500 lira verildi - Sayfa 1

Kula İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Kula Belediyesi iş birliğinde, 22-26 Eylül'de düzenlenen 'Beşibiryerde Turizm ve Sanat Festivali' ilgi görüyor. 

Kampanya başladı, Manisa'da koronavirüs aşısı olanlara 500 lira verildi - Sayfa 2

Festival kapsamında, Kula Belediyesi önünde aşı uygulama noktası kuruldu. Burada aşı olanlar arasından akşam konser alanında yapılan çekilişle 5 kişiye gram altın, 5 kişiye ise çeşitli hediyeler veriliyor. 

Kampanya başladı, Manisa'da koronavirüs aşısı olanlara 500 lira verildi - Sayfa 3

Çekilişleri ise Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aybüke Aslı Ayyıldız'ın yanı sıra festival kapsamında Kulalı hayranlarıyla buluşan şarkıcılar gerçekleştiriyor.

Kampanya başladı, Manisa'da koronavirüs aşısı olanlara 500 lira verildi - Sayfa 4

Kula'da aşılamanın her geçen gün artarak devam ettiğini anlatan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aybüke Aslı Ayyıldız, bugüne kadar mobil aşı ekipleri ile mahallelere giderek çalışmalar yürüttüklerini, festival kapsamında da aşıya teşvik için böyle bir iş birliği yaptıklarını kaydetti.