Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kalp Yarası 30.Bölüm Ful izle | Kalp Yarası 31.Bölüm Fragmanı izle

Kalp Yarası 30.Bölüm ATV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Kalp Yarası 30.Bölüm Ful izle. Kalp Yarası 31.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kalp Yarası 31.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalp Yarası dizisinin yeni bölümü 14 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Kalp Yarası 30.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2022 00:40

Kalp Yarası 30.Bölüm Ful izle | Kalp Yarası 31.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kalp Yarası 31.Bölümde de ekrana kitleyecek

Kalp Yarası 30.Bölüm Ful izle

KALP YARASI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Feraye ve Pınar'ın gelişiyle Sancakzade Konağı'nda işler iyice rayından çıkar. Ferit ve Yaman cephesi bir kez daha karşı karşıya gelirken, Ayşe konakta suların durulması için büyük bir uğraş verir.

Yaman annesiyle karşılaşmanın şaşkınlığını üzerinden atamamışken bu durum Hande'yle gerginliğe neden olur. Mirza'nın yaptığı teklif ise Ayşe, Vedia ve Betül'ü bir araya getirir.

Babasının cinayetinin peşini bırakmayan Ferit, cinayeti çözecek kilit delillere ulaşır. Ancak bu deliller Ayşe'nin başını belaya sokar.

KALP YARASI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar