Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kalp Yarası 29.Bölüm 2. Fragmanı izle | Kalp Yarası 29.Bölüm izle

Kalp Yarası 29.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kalp Yarası 29.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalp Yarası dizisinin yeni bölümü 31 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Kalp Yarası 29.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 28 Ocak 2022 03:32

Kalp Yarası 29.Bölüm 2. Fragmanı izle | Kalp Yarası 29.Bölüm izle

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kalp Yarası 29.Bölümde de ekrana kitleyecek

KALP YARASI YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Dizinin özeti en kısa sürede bu sayfaya eklenecek, lütfen takipte kalın. Son bölümde neler yaşandı?

Babasının öldürüldüğünü düşünen Ferit cinayetin izini sürmeye başlar. Tüm işaretler Yaman'ı göstermektedir. Başka bir yüzleşmenin eşiğinde olan Ayşe ise ailem dediği dedesiyle karşı karşıya gelir.

Azade'nin konakta ve holdingte gücünü kaybetme korkusu yaşaması, onu yeni hamleler yapmaya zorlar. Hande ve Yaman'ın Sancakzade Konağı'nı ele geçirmesiyle konakta ipler iyice gerilir.

Kızının Sancakzade Konağı'na yerleştiğini duyan Hüseyin bu durumu fırsata çevirirken Zümrüt'le karşı karşıya gelir. Hiç beklemediği bir anısıyla yüzleşen Vedia bir türlü kendini toparlayamazken bu yüzleşme Sancakzade Konağı'nda yaşanacak depremlerin habercisidir.

KALP YARASI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar