Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kalp Yarası 23.Bölüm Ful Tek Parça İzle

Kalp Yarası 23.Bölüm Ful Tek Parça İzle. Kalp Yarası 23.Bölümde neler yaşandı? Kalp Yarası 23.Bölüm yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalp Yarası dizisinin yeni bölümü 6 Aralık 2021 Pazartesi akşamı ekrana geldikten sonra internete yüklendi. Kalp Yarası 23.Bölüm Ful Tek Parça İzle

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2021 03:43

Kalp Yarası 23.Bölüm Ful Tek Parça İzle

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kalp Yarası 23.Bölümde de ekrana kitledi

Kalp Yarası 23.Bölüm Ful Tek Parça İzle

KALP YARASI SON BÖLÜMDE NELR OLDU?

Annesinin hatıralarıyla teselli bulmaya çalışan Ayşe, Ferit'ten hiç beklemediği bir davranışla karşılaşır. Bu sürpriz Ayşe'nin Ferit'e olan duygularını ortaya çıkarırken, Ferit Ayşe'yle birlikte olabilme ihtimalinin güçlendiğini anlar.

Sinan, Ferit ve Azade'nin konakta Adnan'ı yok sayması Adnan'ın ailesine karşı harekete geçmesi için bardağı taşıran son damla olur. Adnan'ın bu hamlesi Yaman'ın elini güçlendirirken kendisini geri dönüşü olmayacak bir yola sokar.

Elif'in bir an önce iyileşmesi için Ayşe'ye yaklaşan Şahin'in karşısına hiç beklemediği bir isim çıkar. Ferit ve Mirza arasında sular bir türlü durulmazken Ayşe aldığı kararı tekrar sorgulamaya başlar.

KALP YARASI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar