Anasayfa /  Foto Galeri

Kahreden haber! Ünlü oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var

Televizyon dünyasının yakından tanıdığı ünlü oyuncuların içinde bulunduğu minibüs Amasya - Çorum kara yolu üzerinde bir tıra arkadan çarptı. Türkiye'yi kahreden haberde ölü ve yaralıların olduğu açıklandı. İşte haberin detayları...

Kahreden haber! Ünlü oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var - Sayfa 1

Edinilen bilgiye göre,ünlü oyuncular Çorum’da “Baş Belası” adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra akşam saatlerinde Samsun’a doğru hareket ettiler. Bu akşam Samsun'da sahnelenecek oyun için yola çıkan tiyatro ekibini taşıyan minibüs, Merzifon'u geçtikten sonra tıra arkadan çarptı.

Kahreden haber! Ünlü oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var - Sayfa 2

Feci kazaya ilk müdahaleyi yolcular yaptı. İhbar üzerine olay yerine kısa zamanda gelen acil sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına aldı.

Kahreden haber! Ünlü oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var - Sayfa 3

3 OYUNCU HAYATINI KAYBETTİ 8 OYUNCU DA YARALANDI

Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri ise kazada minibüste sıkışan tiyatro oyuncularını çıkardı. Minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.

Kahreden haber! Ünlü oyuncuları taşıyan minibüs kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var - Sayfa 4

Televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı ünlü oyunculardan gelen haber tüm ülkeyi yasa boğdu.
Merzifon ve Suluova’daki hastanelerde tedavi altına alınan minibüs sürücüsü ve minibüsteki oyuncular Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.