Anasayfa /  Foto Galeri

Kahin Nostradamus'un kehanetlerinde insanlığı bekleyen korkunç son! O tarihe işaret edildi

Astrolojiden faydalanarak kehanetlerinde kesin zamanlama verileri kullanan ilk kahin Nostradamus, öngörüleriyle yeniden gündemde. Kahinin kehanetlerini yeniden gözden geçiren araştırmacılar dünyayı ve insanlığı bekleyen korkunç felaketlerin yaklaştığını öngördü. Üstelik bu sefer 10 Mayıs tarihi işaret edildi.

Kahin Nostradamus'un kehanetlerinde insanlığı bekleyen korkunç son! O tarihe işaret edildi - Sayfa 1

Fransız hekim ve kahin Nostradamus, günümüzden yüzyıllar önce yaşamış olmasına rağmen kendisine bütünüyle yabancı bu dünya hakkında yaptığı kehanetler ile sarsıyor.

Kahin Nostradamus'un kehanetlerinde insanlığı bekleyen korkunç son! O tarihe işaret edildi - Sayfa 2

Nostradamus ile ilgili yeni bir belgesel uluslararası kamuoyunda panik yarattı. Ünlü Fransız kahinin öngörülerini masaya yatıran uzmanlar, "Devasa depremlerin, mega volkanların ve 3. dünya savaşının yaklaşmakta olduğunu söylüyor" iddiasını ortaya attı

Kahin Nostradamus'un kehanetlerinde insanlığı bekleyen korkunç son! O tarihe işaret edildi - Sayfa 3

Çernobil faciası, Hitler'in yükselişini ve 11 Eylül saldırıları gibi çok sayıda önemli gelişmeyi doğru tahmin ettiği söylenen Nostradamus'un kehanetleri hakkında yayınlanan, "Nostradamus: End of Days" (Nostradamus: Günlerin Sonu) isimli belgeselde uzmanlar ünlü kişiliğin vizyonunu ve beklentilerini aktardı.

Kahin Nostradamus'un kehanetlerinde insanlığı bekleyen korkunç son! O tarihe işaret edildi - Sayfa 4

Depremler günlerce sürecek

Tam 942 farklı kehanette bulunan Nostradamus'un kehanetleri 3793 yılına kadar sürerken, belgeselde yer alan İngiliz Nostradamus Uzmanı Bobby Shailer, The Sun'a anlattı: "İngiltere'yi sular basacak ve büyük bir savaş başlayacak. Hollywood olduğunu düşündüğümüz yerde bir deprem olacak ve sallantılar geceler boyu sürecek" yorumunu yaptı.