Anasayfa /  Foto Galeri

Kadir Geceniz mübarek olsun! İşte en güzel Kadir Gecesi mesajları ve duaları…

Kadir Geceniz mübarek olsun! İşte en güzel Kadir Gecesi mesajları ve duaları… - Sayfa 1

Ey kendisine yükselen elleri boş geçirmeyen Allahım! Hedefimizde hep öteler tüllenip dursun. Bizler Hak rızasına bağlanmış, sürekli ilerleyen ve sürekli mesafelerle yaka paça olan iman insanları olalım ya Rabbi! Matlûbumuza ulaşacağımız ana kadar hep bir küheylan gibi koşalım; koşarken de herhangi bir beklentiye girmeyelim Ya Rabbi!

Kadir Geceniz mübarek olsun! İşte en güzel Kadir Gecesi mesajları ve duaları… - Sayfa 2

Bugün unuttuğum kişileri hatırladığım gün değil, çok sevdiğim kişileri dua ile andığım özel bir gündür. ‘Ben beni seven ümmetimi almadan cennete gitmem' diyen bir Peygamberin (s.a.v) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile kandilimiz mübarek olsun.

Kadir Geceniz mübarek olsun! İşte en güzel Kadir Gecesi mesajları ve duaları… - Sayfa 3

Irmak vadiden, sevda denizden, dua yürekten kopar gelir. Yüreğimdeki duaya ortak ettim seni. Sende dualarından mahrum etme beni. Dostun hası huzur verir, muhabbeti ömür verir, yüzündeki tebessüm cemali Resul'den gelir. Rabbim ömrüne ömür, gönlüne huzur versin. Kadir geceniz mübarek olsun.

Kadir Geceniz mübarek olsun! İşte en güzel Kadir Gecesi mesajları ve duaları… - Sayfa 4

Rabbim dualı bir hayat yaşayan, duasını hayatına taşıyan, başkalarının duasını alan ve duası kabul olan kullarından eylesin inşallah. Hayırlı Kandiller.