Anasayfa /  Foto Galeri

Kadir Doğulu yakalandığı hastalığa nasıl tedavi uyguladı? Sağlık durumun nasıl?

Kadir Doğulu konuk olduğu programda iş ve özel hayatına dair merak edilenleri anlattı. Sağlıyla ilgili bir dönem sıkıntılar yaşadığını söyleyen Doğulu, "Üç yıldır bağırsaklarımda sıkıntı var. İrritabl bağırsak sendromu deniyor buna. Bununla ilgili coğrafyamı, gıdaları tanımaya başlayınca bedensel bir şifa başladı ve ilaç kullanmadan iyileştim. Doktorlar ilaç bulamadı buna. Kilo kaybettim ama gerçek enerjimi ve gücümü buldum açıkçası." dedi.

Kadir Doğulu yakalandığı hastalığa nasıl tedavi uyguladı? Sağlık durumun nasıl? - Sayfa 1

Kadir Doğulu, Armağan Çağlayan'ın Youtube'daki programında bilinmeyenlerini anlattı. Doğulu bir geçirdiği zorlu hastalığı, babalık hakkındaki düşüncelerini ve evliliğiyle ilgili konuştu.

İşte ünlü oyuncunun açıklamaları:

  • İkimizin de birbirimize ait dili oldu. Evlilik böyle bir şey uyanık olmalısın. Ben onu tanıdığımı hatta tanımaya niyetim olduğunu söylemiş oluyorum.
Kadir Doğulu yakalandığı hastalığa nasıl tedavi uyguladı? Sağlık durumun nasıl? - Sayfa 2
  • Setlere gittiğimizde de avantaj haline getirmeye çalışıyoruz. aşkımı taze tutuyor, Neslihan’ı da beni de agresifleştirmiyor. O çalışırken ben, ben çalışırken o çalışmamaya özen gösteriyoruz. Hasreti de özlemi de kabul ediyoruz.

  • Felsefe okumamaya gayret gösteriyoruz. Felsefe bir şeyleri betimlemeye çalışır. Yaradılıştan veriliş kişinin meşrebine göre değişir. Felsefe kötü demiyorum ama bana göre değil.
Kadir Doğulu yakalandığı hastalığa nasıl tedavi uyguladı? Sağlık durumun nasıl? - Sayfa 3
  • Aslında hep böyleydim ama konuşma kısmına yaşın getirdiği olgunlukla erişebildim. İnsan beşer şaşabiliyor. 38 oldum. İçimdeki şeyin olgunlaşması, fikrin düşüncenin olgunlaşmasından bahsediyorum. Yoksa ben olgun muyum? Umarım hayatımın sonuna kadar olgunlaşmam.

  • Kendini geliştirme kitaplarıyla alakası yok ilgilenmem de. İnanç sistemiyle, bilimle biyolojiyle beslenirim.
Kadir Doğulu yakalandığı hastalığa nasıl tedavi uyguladı? Sağlık durumun nasıl? - Sayfa 4
  • Tesadüfe inanmam. Bana ait değil de bir şeylere ikram etti gibi geliyor. Karşına çıkıyorsa senin için çıkmıştır. Seninle tanıştığımız dönemde bununla nasıl başa çıkacağımı bilmiyor olabilirim. İlk oyunculuğu sen teklif etmiştin ama ben kabul etmemiştim. İkinci teklif eden kişi de üç kez sormuştu. O mekandaki üç yüz kişiyi bırakıp gidememe haliydi.