Anasayfa /  Foto Galeri

Kadınlar ne ister? İşte burçlara göre kadınların beklentileri

Kadınlar ne ister? İşte burçlara göre kadınların beklentileri - Sayfa 1

Genelde erkeklerin çözemediği bir konudur bu. Aslında kadınlar ne istediklerini kendileri de tam olarak bilmez. Çok tartışılan bu konuyu biz de burçlar açısından yorumlamaya ortaya şöyle birşey çıkardık...

Kadınlar ne ister? İşte burçlara göre kadınların beklentileri - Sayfa 2

Koç Burcu Kadını Koç burcu kadını kendisinden fikir alınmasından hoşlanır. Onun için fikir almak çok tatmin edici bir duygudur. Bu şekilde kendini daha üstün hisseder. Koç burcu kadınları genelde kariyer peşinden koşmayı seçen, sosyal kadınlardır. Koç burcu kadını yanında kendi gibi güçlü bir erkek ister. Güç onun için çok önemlidir. Seçtiği eşin beğenilmesi onu mutlu eder. Aslan, Yay ve Akrep burcu erkekleriyle daha iyi anlaşır. İlişkide eşleri baskın gelirse o ilişki uzun sürmez.

Kadınlar ne ister? İşte burçlara göre kadınların beklentileri - Sayfa 3

Terazi Burcu Kadını Oldukça flörtçüdür ama çok eşli değildir. Peşinden koşulmasını sever. İnsanların beyinlerine giden yolun gözlerinden geçtiğini düşündükleri için göze hitap etmeyi sever. Her zaman bakımlıdır. Karar vermekte zorluk çekerler. Geç evlenmeyi tercih edebilirler. Onu gerçekten seven, kısıtlamayan, değişen hallerine sabır gösteren bir erkek mutlu edebilir. Terazi burcu kadını için maddiyat önemlidir. Burçları gereği bazen dengesizlikleri tutsa da genelde kendileri özgü tavırlar sergiler.

Kadınlar ne ister? İşte burçlara göre kadınların beklentileri - Sayfa 4

Boğa Burcu Kadını Dokundukları her şeyi güzelleştirmeye çalışır. Çok inatçı ve dediğim dedik oldukları için onlara ne yapmalarını söylemeniz hiç hoşlarına gitmez. Ama başkalarının hayatlarına karışmaya bayılırlar. Doğaya düşkün oldukları için kalabalık kent yaşamından hep bir kaçıp gitme arzuları vardır. Çok duygusallardır ama bunu yansıtmak istemezler. Boğa burcu kadını tam bir dişidir. Tutarsız davranışlar sergilemezler ve karşısındaki insanlardan da aynı şeyi beklerler.