Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Kadın dizisi final izle - Kadın dizisi bitti mi? Kadın son bölüm

Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın, 81. bölümü ile final yaptı. Peki Kadın dizisi bitti mi? Yeni bölüm ne zaman? İşte Kadın dizisi final izle - Kadın dizisi bitti mi? sorusunun yanıtı ve son bölüm özeti izle

Abone ol
Abone ol 18 Şubat 2020 15:29

Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın, 81. bölümü ile final yaptı. Peki Kadın final bölümü izle - Kadın dizisi bitti mi? Yeni bölüm ne zaman? İşte Kadın dizisi 81. (FİNAL) bölümü izle ve son bölüm özeti.

Kadın dizisi bitti mi? Yeni bölüm ne zaman?

Üç sezondur devam eden Kadın dizisinin neden final yaptığıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken iddialara göre, senaryosunda yetersizlik olduğu düşüncesiyle yapım şirketi tarafından bitirme kararı alındı.

KADIN 81. BÖLÜM İZLE - TIKLA

 

81. FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Enver'in Şirin'i ele vermesi üzerine Şirin yakalanır. Ama akıl sağlığı yerinde olmadığı düşünülerek akıl hastanesine yatırılır.

Raif'in Ceyda'ya evlenme teklifi etmesi üzerine Arif de Bahar'a evlenme teklifi eder ve bunun üzerine çifte düğün hazırlıkları başlar. Arif yıllardır âşık olduğu kadına sonunda kavuşmanın heyecanı içindedir. Fazilet Aşçıoğlu'nun Bahar'a hediye ettiği kitap ile de her şey çok farklı bir boyuta taşınacaktır. Hayatında her şeyin yavaş yavaş yoluna girdiğini fark eden Bahar'ın sonunda şans yüzüne gülmüştür.

Şirin Sarıkadı, yaptığı tüm kötülüklerin cezasını çekerken Bahar Çeşmeli ve ailesi ise bir ömür boyu mutlu yaşayacaktır.

 

 

 

 

Yorumlar