Anasayfa /  Foto Galeri

Kaçırıldı, hamile kaldı, işkence gördü: Yıllar sonra yaşadıklarını anlattı

Kaçırıldı, hamile kaldı, işkence gördü: Yıllar sonra yaşadıklarını anlattı - Sayfa 1

Tamara Breeden, 2011 yılında kendisi dahil 4 kişiyle birlikte Philadelphia'daki 'Dehşet Evi'nde tutsaktı. 10 yıl boyunca bodrum katında zincirlerle yaşayan Breeden, cinsel tacize uğradı, hamile kaldı ve işkence gördü. Tamara'yı kaçıran Linda Ann Weston 2015 yılında 80 yıl hapis cezası aldı. Şimdilerde 36 yaşında olan Tamara, Dehşet Evi'nde yaşadıklarını anlattı. 2011 yılında, ABD’nin Philadelphia şehrinde yaşayan eski astsubay Turgut Gözleveli, apartmanına kiracıları ile konuşmak üzere gittiğinde, kalorifer dairesinin kapısının kapalı olduğunu gördü. Şüphelenip yerdeki battaniyeyi çektiğinde ise zincirlere bağlanmış insanları buldu.

Kaçırıldı, hamile kaldı, işkence gördü: Yıllar sonra yaşadıklarını anlattı - Sayfa 2

Turgut Gözleveli böylelikle yıllardır işkencelerin yaşandığı kabus evini ortaya çıkardı.

Kaçırıldı, hamile kaldı, işkence gördü: Yıllar sonra yaşadıklarını anlattı - Sayfa 3

Linda Ann Weston, Weston'ın erkek arkadaşı, kızı ve bir kişinin daha korkunç işkencelere dahil olduğu, evsiz ve akıl sağlığı yerinde olmayan insanları kaçırıp işkence ederek onların sosyal güvenlik paralarını aldıkları ortaya çıktı.

Kaçırıldı, hamile kaldı, işkence gördü: Yıllar sonra yaşadıklarını anlattı - Sayfa 4

Weston ve ailesinin kaçırdıkları kişiler arasında Tamara' da vardı. Tamara zincirlendi, işkenceye uğradı, kaçırılan adamlardan biriyle çocuk yapmaya zorlandı. Şimdilerde 3 çocuğu olan Tamara, tecavüz sonrası doğan iki çocuğunu da bu işkence evinde doğurdu.