Anasayfa /  Güncel

Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Yeni yasaklar geliyor mu?

Türkiye'de Koronavirüs vaka sayıları toparlanmaya başlamasıyla birlikte gözler kabine toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak Kabine Toplantısı öncesi yeni yasakların gelip gelmeyeceği vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.

Abone ol
Abone ol 08 Ocak 2021 13:16

Tüm dünyada ve ülkemizde yükseliş eğilimindeki koronavirüs salgınına ilişkin yeni bir Kabine Kurulu'nun ne zaman toplanacağı ve yeni tedbir kararlarının çıkacak olması merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığındaki Kabine Toplantısı için geri sayım başladı. Toplantıda artan koronavirüse karşı alınması planlanan yeni tedbirler görüşülecek. Peki Kabine kurulu toplantısı saat kaçta? İşte detaylar...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kabine toplantısının tarihi ise henüz belli olmadı. Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ne zaman gerçekleşeceği hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

YENİ YASAKLAR GELİYOR MU?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Bilim Kurulu toplantısında koronavirüse ilişkin son bilgileri paylaşması beklenirken, Bilim Kurulu'nun da tavsiyesiyle alınması planlanan yeni tedbirlerin şöyle olması tahmin ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEDBİR AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen haftaki Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada salgın döneminde dünyanın geri kalanı gibi Türkiye'deki vatandaşların da en büyük umudunun aşı çalışmaları olduğuna işaret ederek Türkiye'nin tüm dünya ile beraber normalleşme sürecini yürütebilmesi için aşı tedarik ve geliştirme çalışmalarının gerisinde kalmasının kesinlikle mümkün olmadığını anlattı.

Bunun için menşeine bakılmaksızın tüm aşı çalışmalarının yakından takip edildiğini, gereken incelemeleri yapıp neticelere göre anlaşmaları imzaladıklarını aktaran Erdoğan, şöyle devam etti:

Bunun için menşeine bakılmaksızın tüm aşı çalışmalarının yakından takip edildiğini, gereken incelemeleri yapıp neticelere göre anlaşmaları imzaladıklarını aktaran Erdoğan, şöyle devam etti:

Yorumlar