Anasayfa /  Güncel

Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı kararları neler olacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün Bilim Kurulu toplantısı sonrasında açıklama gerçekleştirdi. Bakan Koca açıklamasında kabine toplantısının yapılacağı gün ile ilgili detay verdi. Peki Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı kararları neler olacak?

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2021 15:02

Kabine toplantısı son dakika gelişmeleri gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Dün Bilim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Bakan Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada kabine toplantısının yapılacağı tarih ile ilgili ayrıntı paylaştı. Peki yeni kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine toplantısı henüz bu hafta gerçekleştirilmedi. Toplantısı tarih merak edilirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün gerçekleştirdiği konuşmasında kabine toplantısı ile ilgili konuya değindi. İşte Bakan Koca'nın kabine toplantısı ile ilgili kısım;

"İller düşük, orta, yüksek ve çok yüksek olduğunu her hafta bilmiş olacak. İki haftada bir de uygulama ile ilgili hangi ilin, hangi kararı alması gerektiği de zaten belli olmuş olacak. Bununla ilgili eğitim dahil olmak üzere bütün detaylar, pazartesi günü kabinede gündeme alınmış olacak. Ondan sonra Cumhurbaşkanımız gerektiğinde, tensip buyurursa açıklarlar."

 

Yorumlar