Anasayfa /  Foto Galeri

Kaan Yıldırım sesizliğini bozdu! Hadise ile ilgili ilk kez konuştu!

Kaan Yıldırım, önceki gün Etiler'de otomobilinin içinde objektiflere takıldı. Canlandıracağı karakter için sık sık yaptığı çalışmaları sosyal medya hesabından da paylaşan Kaan Yıldırım'ın yeni imajı dikkatlerden kaçmadı.

Kaan Yıldırım sesizliğini bozdu! Hadise ile ilgili ilk kez konuştu! - Sayfa 1


Kaan Yıldırım, önceki gün Etiler'de otomobilinin içinde objektiflere takıldı. Canlandıracağı karakter için sık sık yaptığı çalışmaları sosyal medya hesabından da paylaşan Kaan Yıldırım’ın yeni imajı dikkatlerden kaçmadı.

Kaan Yıldırım sesizliğini bozdu! Hadise ile ilgili ilk kez konuştu! - Sayfa 2

Oldukça keyifli görünen Yıldırım 'Mevlana' dizisi için gazetecilere, "Çok güzel bir proje olacağına inanıyorum. Savaşcı bir generali canlandırıyorum. Bunun için de iyi bir şekilde çalışıyorum. Canlandıracağım karakter için at binme ve kılıç kullanma gibi eğitimler alıyorum heyecanla bekliyorum" dedi.

Kaan Yıldırım sesizliğini bozdu! Hadise ile ilgili ilk kez konuştu! - Sayfa 3

Kaan Yıldırım şarkıcı Hadise ile biten ilişkisi sonrası ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu gazetecilerin, "Hadise Hanım ile ayrıldınız öncesi ve sonrası için neler söylemek istersiniz?” sorusuna yanıt verdi.

Kaan Yıldırım sesizliğini bozdu! Hadise ile ilgili ilk kez konuştu! - Sayfa 4

"KARŞI TARAFIN BİR İLİŞKİSİ VAR" 
Yıldırım, “Karşı tarafın bir ilişkisi var. Benim bu konulara girmem hiç uygun olmaz. Ayıp olur. Onun için sizin de anlayış göstermenizi istiyorum" diyerek noktayı koydu. Arkadaşı Eren Hacısalihoğlu ile aracına binen Kaan Yıldırım mekandan ayrıldı.