Anasayfa /  Foto Galeri

Josef'ten transfer itirafı! Fenerbahçe ve Galatasaray...

Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu Josef de Souza, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Siyah-beyazlı ekibin şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu dile getiren Brezilyalı yıldız, transfer sürecine dair de konuştu. İşte detaylar...

Josef'ten transfer itirafı! Fenerbahçe ve Galatasaray... - Sayfa 1

Süper Lig'in 26. haftasını BAY geçen Beşiktaş, hafta sonu oynanacak Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı takımın yıldız orta sahası Josef de Souza, idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu şampiyonluk ve transfer sürecine dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Josef'ten transfer itirafı! Fenerbahçe ve Galatasaray... - Sayfa 2

Derbilerde gol atmanın güzel bir duygu olduğunu belirten Josef, "Haftayı BAY geçmek bizim için iyi oldu. Düzeltmemiz gereken şeyleri düzeltiyoruz. Yüksek tempodan çıkan oyuncular için de dinlenme fırsatı oldu. Şu ana kadar performansımızdan memnunuz. Kazanmamız gereken maçları kazandığımızı düşünüyorum. Oğuzhan, Atiba, Mensah, Ljajic ben... Hepimiz değişmeli oynuyoruz, hocamız herkese şans veriyor.

Josef'ten transfer itirafı! Fenerbahçe ve Galatasaray... - Sayfa 3

Bir derbide daha gol atmak benim için mutluluk verici ama bunu unutmam lazım, önemli olan kazanmak. Derbilerde gol atmak güzel ama gol atmasam da kazandığımız sürece dert etmem bunu." şeklinde konuştu.

Josef'ten transfer itirafı! Fenerbahçe ve Galatasaray... - Sayfa 4

Şampiyonluğun favorisi olarak siyah-beyazlı takımı gördüğünü ifade eden Brezilyalı yıldız, şöyle konuştu: "Ligde en iyi futbolu Beşiktaş'ın oynadığı şeklindeki görüşe katılıyorum ancak kısıtlı kadromuz olduğu yönündeki görüşe katılmıyorum. Her bölgede yeterince oyuncumuz var. Benim için söylenen, 'Joker de Souza' ifadesine katılmıyorum çünkü bence joker Necip. Her mevkide oynuyor.