Anasayfa /  Medya

Jet Sosyete bitti mi? Gülse Birsel açıkladı !

Abone ol
Abone ol 04 Nisan 2019 15:18

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında ekranlara gelen Jet Sosyete dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel, takipçilerine kötü haberi verdi.

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan dolayısıyla yayın tarihi Çarşamba gününden Perşembe'ye sarkan Jet Sosyete dizisinde sular durulmuyor. Dizinin sevenleri Perşembe gününden memnun kalmazken, Acun Ilıcalı ve Gülse Birsel'e tepki göstermişlerdi. Birsel, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerine kötü haberi duyurdu.

Jet Sosyete hakkında flaş karar! Gülse Birsel duyurdu tepkiler gecikmedi - Sayfa 2

Gülse Birsel, daha önce farklı kanallarda ekrana gelen Jet Sosyete dizisinin bu hafta yeni bölümünün yayınlanmayacağını duyurdu. Dizinin hayranları sürekli yapılan değişiklerden sıkılırken, yeni bölümün iptal olma nedenini duyunca Gülse Birsel'e tepkiler yağdırdı.

Jet Sosyete hakkında flaş karar! Gülse Birsel duyurdu tepkiler gecikmedi - Sayfa 3

Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu hafta neden ekranlarda olmayacağını şu sözlerle açıkladı: "7 haftadır aralıksız 120 dakikalık bölümlerle yayındayız ve temsili fotoğraftaki haldeyiz. Bu hafta soluklanıp haftaya Perşembeden itibaren Mayıs’ın ilk haftasına kadar yine her Perşembe sizinle olmaya devam edeceğiz. Bizi özleyin."

Jet Sosyete hakkında flaş karar! Gülse Birsel duyurdu tepkiler gecikmedi - Sayfa 4

Final mi yapacak?

Birsel'in bu açıklaması izleyiciyi tatmin etmezken, kanalda önce yayın saati sonra günü değişen dizinin sezon finali değil de tamamen final yapacağı iddia edildi.

Jet Sosyete hakkında flaş karar! Gülse Birsel duyurdu tepkiler gecikmedi - Sayfa 5

Gülse Birsel'in bu paylaşımının altına tepkiler de gecikmedi. Yapılan yorumlarda, "Tv8’den kurtulmalısın bir an önce" ve "TV'lerden kurtulup İnternet dizisi yapsanız keşke" denildi.

Jet Sosyete hakkında flaş karar! Gülse Birsel duyurdu tepkiler gecikmedi - Sayfa 6

Jet Sosyete son bölüm ne oldu?

Son bölümü 28 Mart'ta yayınlanan dizide, Gizem’in yeni projesi bu sefer sağlıklı ve doğal beslenme üzerinedir. Tony ile birlikte Yuccha’nın yerine sağlıklı yemekler servis eden, ‘My Avocado’ adlı bir kafe açarlar. Mekan, birden çok popüler olur ama Tony’nin gündüzleri işe gitmek zorunda olması yüzünden bütün yük Gizem’e kalır. Gizem, bu çalışma temposuyla baş etmekte zorlanır ve şaşırtıcı çareler arar.

Jet Sosyete hakkında flaş karar! Gülse Birsel duyurdu tepkiler gecikmedi - Sayfa 7

Ek gelir peşindeki Safiye ve Yaşar bir tesadüf sonucu evlerinin bodrum katını Can Bonomo ve grubuna prova mekanı olarak kiralar fakat Can Bonomo’nun ne kadar ünlü olduğundan habersizlerdir. Gerçeği öğrenince sevilen müzisyeni Safiye’nin Elazığ’dan gelen kuzeni Alican olarak tanıtırlar. Can Bonomo da onlarla işbirliği yapar ama bu sonsuza kadar sürmez.


Yorumlar