Anasayfa /  Spor

Jest yayın Wolfsburg Malmö maçı izle - Şifresiz izle

Jest yayın Wolfsburg Malmö maçı izle - Şifresiz izle. 20.02.2020 | Avrupa Ligi | Stat: VOLKSWAGEN ARENA | TV: beIN CONNECT. UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda heyecan bu akşam oynanacak maçlarla başlayacak. Alman ekibi Wolfsburg, sahasında İsveç temsilcisi Malmö'yü konuk ediyor. Peki, Wolfsburg-Malmö maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar. Jest yayın Wolfsburg Malmö maçı izle - Şifresiz izle

Abone ol
Abone ol 20 Şubat 2020 18:30

Jest yayın Wolfsburg Malmö maçı izle - Şifresiz izle. 20.02.2020 | Avrupa Ligi | Stat: VOLKSWAGEN ARENA | TV: beIN CONNECT. UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda heyecan bu akşam oynanacak maçlarla başlayacak. Alman ekibi Wolfsburg, sahasında İsveç temsilcisi Malmö'yü konuk ediyor. Peki, Wolfsburg-Malmö maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar. Jest yayın Wolfsburg Malmö maçı izle - Şifresiz izle

Jest yayın Wolfsburg Malmö maçı izle - Şifresiz izle

Jest yayın Wolfsburg Malmö maçı izle - Şifresiz izle

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçları bu akşam start alıyor. Almanya temsilcisi Wolfsburg, Volkswagen Arena'da İsveç ekibi Malmö'yü ağırlayacak. İki takım da ilk maçtan avantajı elinde tutmak istiyor.

WOLFSBURG-MALMÖ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Wolfsburg'un sahasında Malmö'yü ağırlayacağı maç TSİ 23.00'te başlayacak ve beIN Sports Connect'te canlı yayınlanacak.

EKSİK VE SAKATLAR

Ev sahibi takımda bu maç öncesi Camacho ve William sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Malmö'de ise Rakip'in bir sakatlığı bulunuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Wolfsburg (4-3-3): Casteels, Mbabu, Knoche, Pongracic, Roussillon, Schlager, Guilavogui, Arnold, Brekalo, Weghorst, Mehmedi

Malmö (4-4-2): Dahlin, Larsson, Lewicki, Bengtsson, Safari, Traustason, Christiansen, Innocent, Rieks, Antonsson, Molins

UEFA Avrupa Ligi maçları canlı izle - Şifresiz canlı maç izle . UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu heyecanı bugün oynanacak maçlarla devam edecek. Heyecan dolu Avrupa Ligi maçları canlı nasıl izlerim? İşte Avrupa Ligi maçları şifresiz veren kanallar listesi ve tüm merak edilen gelişmeler haberimizde. Avrupa Ligi'nde maçlar trhaberler farkıyla an ve an sizlerle olacak. Şifreli olarak izlenecek olan UEFA Avrupa Ligi maçları canlı olarak şifresiz izlemek için aktif linki tıklamanız yeterli olacaktır.



UEFA AVRUPA LİGİ MAÇLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu maçları bugün oynanacak.

 

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunda 2019-2020 sezonu, 16 karşılaşmayla devam edecek.

 

Avrupa kupalarında yoluna devam eden tek Türk temsilcisi Medipol Başakşehir de bugün TSİ 20.55'te Portekiz'in Sporting Lizbon takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

 

Son 16 turuna yükselen takımlar, 26 ve 27 Şubat'taki rövanş müsabakalarının ardından belli olacak.

 

 

 

Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçlarının programı şöyle:

20.55 Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Benfica (Portekiz)

20.55 Eintracht Frankfurt (Almanya) - Salzburg (Avusturya)

20.55 Ludogorets (Bulgaristan) - Inter (İtalya)

20.55 Club Brugge (Belçika) - Manchester United (İngiltere)

20.55 Cluj (Romanya) - Sevilla (İspanya)

20.55 Kopenhag (Danimarka) - Celtic (İskoçya)

20.55 Getafe (İspanya) - Ajax (Hollanda)

20.55 Sporting Lizbon (Portekiz) - Medipol Başakşehir

23.00 Glasgow Rangers (İskoçya) - Braga (Portekiz)

23.00 Roma (İtalya) - Gent (Belçika)

23.00 Wolfsburg (Almanya) - Malmö (İsveç)

23.00 AZ Alkmaar (Hollanda) - LASK (Avusturya)

23.00 Olympiakos (Yunanistan) - Arsenal (İngiltere)

23.00 APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi) - Basel (İsviçre)

23.00 Bayer Leverkusen (Almanya) - Porto (Portekiz)

23.00 Wolverhampton (İngiltere) - Espanyol (İspanya)

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri
Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWeb//www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri

Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. 

Maçı şifresiz yayınlayacak olan kanallar: (Şifresiz maç izle)

Klik Sport
Fox Soccer 2GO
O2TV Football
Sport Tv 1 (Portugal)
Arena Sport 3 HD (Cro)
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
BT Sport Extra 2 HD
Digi Sport 5 (Svk)
Sky Sport 4 (Germany)
Sport 2 (Hungary)
SuperSport 5 Za
Sport Tv 1 (Portugal)
SuperSport Maximo 1
TV3 Sport 1 (den)
Viasat Football Sweden
Viasat Football Norway
ViaPlay (denmark)
ViaPlay (finland)
ViaPlay (norway)
ViaPlay (sweden)
Fox Sports 2
trhaberler.com
Justin Tv
Netspor
Taraftarium24
Mac24 Tv
Periscope
Scope
Youtube
Videostream

Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarındaki 27. maçına çıkacak

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bugün Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'a konuk olacak Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarındaki 27. karşılaşmasına çıkacak.

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 26 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

Bu maçlarda 26 gol atan Medipol Başakşehir, kalesinde 38 gole engel olamadı.

Okan Buruk ile Avrupa'da 9. sınav
Medipol Başakşehir, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Avrupa'da 9. karşılaşmasını Sporting Lizbon karşısında oynayacak.

Turuncu-lacivertli ekip, Buruk yönetiminde çıktığı 8 maçta, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Buruk idaresindeki ilk 2 Avrupa maçına UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turunda Yunanistan'ın Olympiakos ekibi karşısında çıkan turuncu-lacivertliler, rakibine 2 mücadelede de kaybetti.

Ardından UEFA Avrupa Ligi gruplarına dahil olan Medipol Başakşehir, ilk hafta İtalya temsilcisi Roma'ya deplasmanda 4-0 yenilirken, ikinci maçında Alman ekibi Borussia Mönchengladbach ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Turuncu-lacivertli ekip, Okan Buruk yönetiminde Avrupa kupalarındaki ilk galibiyetini ise grubun üçüncü maçında Wolfsberger'i 1-0 yenerek elde etti.

İstanbul ekibi, dördüncü karşılaşmasında da deplasmanda Wolfsberger'i 3-0 yendi. Medipol Başakşehir, beşinci maçında ise sahasında Roma'ya 3-0 mağlup oldu. Grubun son mücadelesinde deplasmanda Borussia Mönchengladbach'ı son dakika golüyle 2-1 yenen turuncu-lacivertli ekip gruptan çıkmayı başarmıştı. 

Deplasmanda 14. maç
Turuncu-lacivertli ekip, Sporting Lizbon mücadelesi ile Avrupa kupalarında 14. kez deplasmanda ter dökecek.

Medipol Başakşehir, bugüne kadar rakip sahalarda çıktığı 13 müsabakada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı.

Turuncu-lacivertliler, deplasmandaki 13 maçta 16 gol atarken, kalesinde 25 gol gördü.

Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında deplasmandaki ilk galibiyetini, 2017-2018 sezonunda UEFA Avrupa Ligi grup maçında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets karşısında 2-1'lik skorla elde etti.

Turuncu-lacivertliler, ikinci galibiyetini ise bu sezon UEFA Avrupa Ligi gruplarında Avusturya'da Wolfsberger'i 3-0 yenerek aldı. Medipol Başakşehir üçüncü galibiyetini Borussia Mönchengladbach'ı 2-1 yenerek elde etti. 

En golcü isim Visca
Turuncu-lacivertli takımın bu kulvarda en skorer ismi, 9 gol atan Edin Visca oldu. Visca'yı, 3'er golü bulunan Enzo Crivelli, Eljero Elia ve Emre Belözoğlu ile 2 kez fileleri havalandıran İrfan Can Kahveci ve Marcio Mossoro izledi.

Medipol Başakşehir'in diğer 4 golüne ise Emmanuel Adebayor, Stefano Napoleoni, Kerim Frei ve Doka Madureira imza attı.

Avrupa kupalarındaki ilkleri
Avrupa'da ilk kez 2015-2016 sezonunda mücadele eden Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımına deplasmanda 2-0, evinde de 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda 2016-2017 sezonunda Hırvatistan ekibi Rijeka ile eşleşen turuncu-lacivertliler, rakibiyle İstanbul'da 0-0, deplasmanda da 2-2 berabere kalarak tarihinde ilk kez tur atladı.

Medipol Başakşehir, 2017-2018 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Club Brugge karşısında deplasmandaki ilk maçta 3-3 berabere kalırken, sahasında ise 2-0 kazandı. Turuncu-lacivertli ekibe turu getiren bu sonuç, Avrupa kupalarındaki ilk galibiyet olarak kayıtlara geçti.

Turuncu-lacivertli ekip, aynı sezon UEFA Avrupa Ligi gruplarında Ludogorets'i rakip sahada 2-1 mağlup ederek, ilk deplasman galibiyetine ulaştı.

İstanbul ekibi, 2019-2020 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde grubun son maçında Borussia Mönchengladbach'ı deplasmanda yenerek tarihinde ilk kez grup aşamasını geçmeyi başardı.

 

 

 

Yorumlar