Anasayfa /  Spor

Jest yayın Kayseri Konya maçı canlı izle - Şifresiz canlı maç izle

Jest yayın Kayseri Konya maçı canlı izle - Şifresiz canlı maç izle. Kayserispor Konyaspor maçı canlı izle - Şifresiz canlı maç izle. Süper Lig'de 23. hafta maçları ile devam ediliyor. Ligin alt sıralarını ilgilendiren Kayserispor Konyaspor maçı bugün oynanacak. Beinsports ekranlarından şifreli olarak izlenecek olan Kayserispor Konyaspor maçı saat kaçta canlı izlenecek? Şifresiz olarak izlemek için neler yapmak gerekiyor? Kayseri Konya maçı beinsports şifresiz izlemek için tıkla.

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2020 13:32

Kayserispor Konyaspor maçı canlı izle - Şifresiz canlı maç izle. Süper Lig'de 23. hafta maçları ile devam ediliyor. Ligin alt sıralarını ilgilendiren Kayserispor Konyaspor maçı bugün oynanacak. Beinsports ekranlarından şifreli olarak izlenecek olan Kayserispor Konyaspor maçı saat kaçta canlı izlenecek? Şifresiz olarak izlemek için neler yapmak gerekiyor? Kayseri Konya maçı beinsports şifresiz izlemek için tıkla. İşte heyecan dolu Kayserispor Konyaspor maçı canlı izle - Şifresiz canlı maç izle.

Kayserispor Konyaspor maçı canlı izle - Şifresiz canlı maç izle

Kayserispor Konyaspor maçı canlı izle - Şifresiz canlı maç izle

Süper Lig'in 23. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile Hes Kablo Kayserispor karşılaşıyor.

Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Hes Kablo Kayserispor, İttifak Holding Konyaspor'u konuk ediyor.

Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 14:00'te başlayacak. Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Sarı kırmızılı ekip ligde geride kalan 22 haftada 15 puan toplayıp son sırada yer alırken, konuk ekip ise 20 puanla 15. sırada bulunuyor.

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

 

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri
Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWeb//www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

 

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri

Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. 

Maçı şifresiz yayınlayacak olan kanallar: (Şifresiz maç izle)

Klik Sport
Fox Soccer 2GO
O2TV Football
Sport Tv 1 (Portugal)
Arena Sport 3 HD (Cro)
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
BT Sport Extra 2 HD
Digi Sport 5 (Svk)
Sky Sport 4 (Germany)
Sport 2 (Hungary)
SuperSport 5 Za
Sport Tv 1 (Portugal)
SuperSport Maximo 1
TV3 Sport 1 (den)
Viasat Football Sweden
Viasat Football Norway
ViaPlay (denmark)
ViaPlay (finland)
ViaPlay (norway)
ViaPlay (sweden)
Fox Sports 2
trhaberler.com
Justin Tv
Netspor
Taraftarium24
Mac24 Tv
Periscope
Scope
Youtube
Videostream

Yorumlar