Anasayfa /  Spor

Jest yayın Kasımpaşa Denizlispor maçı beinsports şifresiz izle

Kasımpaşa Denizlispor maçı beinsports şifresiz izle - canlı maç izle. Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa, sahasında Yukatel Denizlispor'u ağırlayacak. Kasımpaşa, Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk ediyor. Kasımpaşa Denizlispor maçı beinsports şifresiz izle - canlı maç izle

Abone ol
Abone ol 24 Şubat 2020 16:45

Kasımpaşa Denizlispor maçı beinsports şifresiz izle - canlı maç izle. Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa, sahasında Yukatel Denizlispor'u ağırlayacak. Kasımpaşa, Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk ediyor. Kasımpaşa Denizlispor maçı beinsports şifresiz izle - canlı maç izle

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 20:00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve İbrahim Bozbey yapacak.

Sezonun ilk yarısında Denizli'de oynanan mücadeleyi Kasımpaşa, Haris Hajradinovic'in golüyle 1-0 kazanmıştı.

Her iki ekip de geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapattı. Kasımpaşa, deplasmanda Antalyaspor'a 3-1 mağlup olurken Denizlispor ise evinde ağırladığı Kayserispor'a mağlup oldu.

22 hafta sonunda 16 puan toplayan Kasımpaşa 17. sırada yer alırken Denizlispor 24 puanla 12. sırada yer alıyor.

Kasımpaşa'da Mame Thiam, sarı kart cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. David Pavelka'nın sakatlığı devam ediyor. Ricardo Quaresma'nın sağlık durumu ise belli değil. 

Konuk ekipte ise son antrenmanda sol kasığında yırtık tespit edilen Kibong Mbamba'nın bu maçta oynaması beklenmiyor. Tiago Lopes, Ogenyi Onazi ve Zakarya Bergdich'in ise tedavileri devam ediyor.

 

 

Kasımpaşa:  Ramazan, Hadergjonaj, Meriah, Brecka, Haddadi, Tirpan, Quaresma, Tarkan, Aytaç, Ndongala, Gohou

Denizlispor:  Stachowiak, Zeki, Oğuz, Mustafa, Özgür, Sackey, Sacko, Alssati, Murawski, Estupinan, Rodallega

Maç Öncesi OPTA İstatistikleri

Şu an Süper Lig'de yer alan takımlar arasında Kasımpaşa'nın lig tarihinde en yüksek galibiyet yüzdesi yakaladığı rakibi Denizlispor (%80; 4G 1B).
 
İstanbul deplasmanında çıktığı son sekiz Süper Lig maçını kaybeden Denizlispor, bu şehirde son puanını Mart 2009'da Başakşehir'den aldı (2-0).
 
Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçını kaybeden Kasımpaşa, kulüp tarihinin en uzun serisini yaşıyor.
 
Süper Lig'de yedi maçtır galibiyete hasret olan ve sadece üç puan toplayabilen Denizlispor (3B 4M), daha önceki dört haftadan 10 puan çıkarmıştı.
 
Bu sezonun ilk 22 haftasında kalesinde 49 gol gören Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde ilk 23 haftalar itibarıyla en fazla golü 2010/11 sezonunda yedi (51 gol).
 
Bu sezon Süper Lig'de rakip kalelere en az isabetli şut gönderen takım olan Denizlispor (69), aynı zamanda girdiği net gol pozisyonlarını gole çevirme yüzdesi en düşük ekip (%29; 11/38).
 
2019/20 Süper Lig sezonunda penaltıdan en fazla gol yiyen takım Kasımpaşa (8). İstanbul ekibi, 2007/08'den sonraki dönemde Süper Lig'de mücadele ettiği hiçbir sezonda dokuz penaltı golü yemedi.
 
Kasımpaşa'nın Süper Lig'de attığı son dokuz golün yedisi duran top sonucu geldi (4 korner, 2 penaltı & 1 frikik).
 
Bu sezon Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu olan Mame Thiam'ın çektiği son dört isabetli şutun üçü gol oldu ancak son iki karşılaşmayı isabet bulamadan tamamladı.
 
Denizlispor forması giyen Hugo Rodallega'nın Süper Lig kariyerinde Kasımpaşa'dan (4) daha fazla gol attığı tek takım Beşiktaş (6).

Rizespor Başakşehir maçı canlı izle:Beinsports şifresiz canlı maç izle. Süper Lig'de 23. hafta maçında zirve mücadelesi veren Başakşehir deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Başakşehir kazanarak liderlik koltuğuna yükselmek istiyor. Peki, Çaykur Rizespor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? Rizespor Başakşehir maçı canlı izle:Beinsports şifresiz canlı maç izle

Rizespor Başakşehir maçı canlı izle:Beinsports şifresiz canlı maç izle

Medipol Başakşehir, Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Turuncu-lacivertli takım, bu mücadeleyi kazanması halinde haftayı 46 puanla lider kapatacak. Son iki maçını kaybeden Çaykur Rizespor’un ise 24 puanı bulunuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Medipol Başakşehir, 5-0 kazanmıştı.

Çaykur Rizespor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Çaykur Didi Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek. beIN SPORTS HD 1'den canlı izle.

Çaykur Rizespor - Başakşehir muhtemel 11'ler...
Ç.Rizespor: Gökhan, Morozyuk, Abarhoun, Orhan, Melnjak, Abdullah, Diamonde, Oğulcan, Boldrin, Aminu, Skoda

Başakşehir: Mert, Caicara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Mahmut, İrfan, Visca, Elia, Gulbrandsen, Demba Ba

Turuncu-lacivertli takım, bu mücadeleyi kazanması halinde haftayı 46 puanla lider kapatacak. Son iki maçını kaybeden Çaykur Rizespor’un ise 24 puanı bulunuyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Medipol Başakşehir, 5-0 kazanmıştı.

Crivelli cezalı

Medipol Başakşehir’de kart cezalısı Enzo Crivelli, Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek. Turuncu-lacivertli ekipte, tedavisi süren Robinho’nun da forma giymesi beklenmiyor.

BEİNSPORTS CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri
Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWeb//www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri

Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. 

Maçı şifresiz yayınlayacak olan kanallar: (Şifresiz maç izle)

Klik Sport
Fox Soccer 2GO
O2TV Football
Sport Tv 1 (Portugal)
Arena Sport 3 HD (Cro)
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
BT Sport Extra 2 HD
Digi Sport 5 (Svk)
Sky Sport 4 (Germany)
Sport 2 (Hungary)
SuperSport 5 Za
Sport Tv 1 (Portugal)
SuperSport Maximo 1
TV3 Sport 1 (den)
Viasat Football Sweden
Viasat Football Norway
ViaPlay (denmark)
ViaPlay (finland)
ViaPlay (norway)
ViaPlay (sweden)
Fox Sports 2
trhaberler.com
Justin Tv
Netspor
Taraftarium24
Mac24 Tv
Periscope
Scope
Youtube
Videostream

 

Yorumlar