Anasayfa /  Foto Galeri

Jennifer Lawrence'den çıplak sahne için itiraf!

Jennifer Lawrence'den çıplak sahne için itiraf! - Sayfa 1

Jennifer Lawrence'den çıplak sahne için itiraf!

Jennifer Lawrence'den çıplak sahne için itiraf! - Sayfa 2

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, 'Red Sparow'daki 'Dominika Egorova' karakterini canlandırırken çıplak kalması gerektiği sahnelerle ilgili, "Çekimden önceki gece hiç uyumadım ve çıplak kalacağım için gerçekten çok endişeliydim. Ama bittikten sonra güçlenmiş hissettim" dedi.

Jennifer Lawrence'den çıplak sahne için itiraf! - Sayfa 3

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence (27), casusluk filmi 'Red Sparow'daki 'Dominika Egorova' karakterini canlandırırken yaşadığı zorluklara dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Today Australia' adlı televizyon programına konuşan Jennifer Lawrence, 'Red Sparow' filminde çıplak kalması gerektiği sahnelerle ilgili, "Çekimden önceki gece hiç uyumadım ve çıplak kalacağım için gerçekten çok endişeliydim. Ama bittikten sonra güçlenmiş hissettim" dedi.

Jennifer Lawrence'den çıplak sahne için itiraf! - Sayfa 4

Bu hafta vizyona girecek Kızıl Serçe (Red Sparrow) ve yılın merak edilen projesi X-Men: Dark Phoenix ile 2018'e damga vurmaya hazırlanan Jennifer Lawrence, Kim Kardashian ile ilgili soruya ilginç bir cevap verdi. ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian ve ailesinin yer aldığı televizyon şovu The Kardashians'ın büyük bir hayranı olduğunu gizlemeyen Oscar Ödüllü aktris Jennifer Lawrence, TV yıldızı ile arkadaş oldukları reddetti.